lauantai 10. maaliskuuta 2012

Luulin parantuneeni!

Minun piti tänään käydä itsekseni kaupungissa, mutta kävikin niin että mukana oli sittenkin maailman paras shoppailuseura (1v4kk) ja hyvä niin, saatiin sovitettua nämä uudet aurinkolasit ihan siihen pallopäähän johon ne oli tarkoitettukin. Saimme Instumentariumissa niin loistavaa palvelua että vieläkin hymyilyttää! Myyjä myi laseja nimittäin lapselle ja kysyi lapsen mielipidettä väreistä ja istuvuudesta ja piti tarkkaan huolen siitä että käyttäjä varmasti näkee itsensä peilistä :D. Tällaiset sitten ostettiin: 
Pitkästä aikaa pääsin myös Polarn o Pyretiin ja siellä tein tarkkaan harkitut täsmäiskut ja ostimme nämä:
Ei kai vaan ole huolestuttavan poikamaisia nämä vaatteet? Noh, satun pitämään vihreästä ja sinisistä kissoista :D. Po.P:ssäkin saimme loistavaa palvelua, nimittäin taas kerran meille etsittiin oikeita kokoja  varaston puolelta ja löydettiinkin. Kerrankin ostosreissu jolla saatiin vain hyvää palvelua ja hyvä mieli!
 Benettonin alepöydälle oli eksynyt yksi meidän kokoinen Bambi-paita. Kummallista, etsiskelin tätä nimittäin jo ennen joulua ja silloin sitä ei ollut saatavilla. Noh, nyt saimme omamme alennettuun hintaan, jeee!
Ja kunnon shoppailureissuun kuuluu tietysti myös yksi kunnon heräteostos eli tämä Icepeakin takki ihan itselleni (-70% auttoi tekemään ostopäätöksen) odottelemaan ensi talvea jos en tänä keväänä enää ehdi käyttää.

Luulin siis selviytyneeni rahankäytöstä hyvinkin ja parantuneeni ostamattomuudestani/ostoähkystäni. Mutta juuh, kotiin tultuani huomasin etten ostanut mitään normaalihintaista (Po.P:ssäkin saatiin -10 prossaa kupongilla) että täydellisestä parantumisesta tuskin on kyse. Jätinhän minä Sokoksellekin mm. 40 euron Eccon kävelykengät ja jarrusukkahousut jotka täysin parantuneena olisin taatusti ostanut pois :D. Mutta suunta kuitenkin vakaasti oikea, ostinhan jotain myös itselleni.

2 kommenttia:

 1. Oi toi Bambi paita on ihana. Sopisko se pojalle ;) Miksei noit oo muuten pojille :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :D. Kuka sen on keksinyt ettei punaista Bambi paitaa voi pitää poika? Tai vihreäraidallista tyttö?

   Tyttöjen kohdalla on sikäli helpompaa että jos pukee jotain todella poikamaista niin sen kun vaan tällää päähän vaaleanpunaisen rusetin tms. niin kaikki tietävät tytöksi :D. Mutta mites poika sukupuolikoodataan ettei tule erehdyksiä :D. Vai onko sillä edes väliä?

   Jaa-ah, ehkä minullakin menisi raja juuri tuossa Bambi-paidan kohdalla, siis että en pukisi pojalle :D. Mutta sitten kyllä sujuvasti oma tyttö käyttää autopaitoja, jännää!

   Poista