keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Karkkivaatteet auringossa

Meidän oli aamulla pakko mennä kävelylle aurinkoon kun yö meni niin huonoilla unilla että sisällä oltaisiin vain hypitty seinille molemmat. (Ja juuh, vähän sitä kiukkua sitten riitti ulkonakin niin että jouduin kantamaan tuon 12 kiloisen velton punnuksen takaisin ja mm. pelastamaan omat lapaseni lätäköstä.)
Samalla saatiin kätevästi sovitettua uusi Didriksons softshell-takki. Meillähän ei enää soviteta ulkovaatteita ilman että neiti olettaa pääsevänsä ulos, niinpä sitten pääsi!
Ihan lätäkköleikkiin tätä takkia en ole ajatellut mutta aamukävelyllä se oli aivan passeli (toki hypittiin vähän lätäköissäkin kun oli kerran kumisaappaatkin). Luulin ettei meillä ole mitään asusteita tai housuja tämän takin kanssa pidettäväksi mutta kappas vaan olikin, Ticketin housut ja Kimperin pipo sopivat kivasti takin kanssa ja asu on äitelä kuin hunajakaramelli!
Ihana takki matkasi meille Lilliksestä Pinjuus-blogin alekoodin avustamana (seliseli, ei oltaisi tarvittu koko takkia mutta haluttiin :D). Didriksons on ollut koko perheen luottomerkki jo pitkään, minäkin ulkoilen kesät talvet merkin vaatteissa ja tykkään laadusta ja ulkonäöstä. Lämpimästi voin suositella. Nyt vaan äidillä on kova softshell-kateus! Mulle kanssa oma ja mieluiten heti! Onneksi kirsikanvärinen kuoritakkini vähän lievittää softshell-kateutta. 


Pelkäsin että takki on vielä niin iso ettei sitä voi käyttää, tämä kun on kokoa 90 ja merkin talvitakki meillä on 80 ja vieläkin reilu. Toki tuossa on varaa kasvaa ainakin seuraava vuosi todennäköisesti mutta kyllä se omiin silmiini näyttää käytettävältä jo nyt. (Rämmimme muuten kevään toista kertaa keinumaan, ihan vielä ei ole tarpeeksi lumet sulaneet tuolta.)

Lämpimät kiitokset Lillikseen takista ja sen erityisnopeasta toimituksesta, vuorokaudessa Tammisaaresta Keski-Suomeen on todella hyvä suoritus (mies tosin naureskeli että onko sillä noin kiire kun kyttäsin koneella koska takki on postissa ja saman tien ajoin hakemaan. Oli sillä kiire :D) !

7 kommenttia:

  1. Siis tosi kivan näkönen takki! Tekis mieli peräti itekkin tilata tuo, mutta kun en pysty perustelemaan tarvetta enää tälle vuodelle. :)
    Mukavaa, että alekoodista oli hyötyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olin just tullut tulokseen etten tilaa tuota kun iskit sen alekoodin eteen :D. Kun ei mekään enää tälle vuodelle takkia tarvittu, mutta tuo on tosiaan sen verran reilu että menee varmasti vielä ensi keväänäkin. Ja on muuten livenä vielä ihanampi kuin mitä kuvissa :). Ja ihan oikeasti haluaisin itselleni kans :D.

      Oli siis hyötyä! Kiitos!

      Poista
  2. Tosi nätti setti :) Voi että mun tekis mieli kans vielä vaikka mitä tilailla. Tai oikeastaan siirtyä tilaileen sisävaatteitta/kesävaatteita... Ku joku lottovoitto napsahtas ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kun muistutit - täytyykin lotota, viime viikolla myöhästyin minuutin :D. Mä en tarttis mitään kauheen isoakaan lottovoittoa, pienempikin riittäis tai no, on me tänä vuonna voitettu jo kahdesti muutama euro että jos vähän enemmän kuitenkin tulis :D.

      Mäkin tykkään tuosta noiden housujen kanssa vaikka luulin ettei sopis ollenkaan .

      Poista
  3. Hieno on, eikä yhtään liian iso!! Nyt mäkin uskallan korkata meidän takin ihan ulkokäyttöön, kun tiedän ettei tule vaihtotoiveita ;o)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ei tule vaihtotoiveita - taisikin olla hyvä näin :). Kiitos kuitenkin mahdollisuuden tarjoamisesta :). Tokihan tuossa on ilman rukkasia varsinkin vielä pitkät hihat mutta resorit näyttivät pysyvän aika hyvin käännettynä että ei haittaa! Teillä on kyllä niin hyvä maku ;).

      Poista
    2. Eipä se sinunkaan makusi niin huono ole ;o)

      Poista