perjantai 17. toukokuuta 2013

Äidin uudet kulkimet

Saanko esitellä: S niin kuin Superwoman tai SuperÄiti!
Sain äitienpäivälahjaksi uudet lenkkarit (Skechers Liv 12470 GYPK) ja on kuulkaas ihanat! Näissähän on tuollainen rullaava pohja että juoksentelu sujuu kuin itsestään (ainakin tuntuu siltä). Kevyet ovat tietenkin ja varpaani ainakin näin alkuun tykkäävät - mullahan on aikoinaan ollut paljonkin ongelmia nimenomaan lenkkareiden kanssa mutta ei onneksi enää viime vuosina (kop kop).
Ensimmäisellä askeleella ajattelin että tuntuupa oudolta mutta jo seuraavalla totesin että onpa muuten hyvät! Nämä tuntuvat tukevan jalkaani juuri siitä oikeasta kohdasta mistä useemmat kengät ei. Näillä tein onnistuneesti jopa potkupyörälenkin (koska en muistanut vaihtaa kenkiä) vaikka ajattelin etteivät soveltuisi siihen - toki pohjissa on vähän liikaa pitoa siihen jalanvaihtamiseen.
 Ihan ekat lenkkarit ikinä jotka tulivat vaihtonauhojen ja esittely dvd:n kanssa. Ja kyllä, toki vaihdoin pinkkiin - kuka hei käyttää valkoisia nauhoja jos on vaihtoehto? Nyt sinne lenkille lähtee ihan mielellään taas vähän aikaa.
 Viime päivät on tehty pääosin kahta asiaa - kuskattu hiekkalaatikolla hiekkaa ja keinuttu. Tai lähinnä lapsi on - minä olen vain nauttinut ihanista säistä ja hyttysettömyydestä (ne ovat kuulemma jo heränneet sankoin joukoin mutta eivät ole vielä löytäneet meidän leikkipaikalle päiväsaikaan). Aikamoinen kontrasti näillä säillä siihen alkukuun palelemiseen (joka kesti kahdeksan piiiiitkää päivää).
Ostolakko voi sikäli hyvin että hiekkalaatikolla ei ole käynyt ostelu edes mielessä. Pieni hupparittomuuskriisi meillä oli kun huomasin entisten jääneen pieniksi mutta miehen työkaverin tyttöjen vanhoista löytyi parikin verkkapukua ja kriisi oli ohi. Nyt ei ole ollut enää edes hupparikelejä vaan kaapista on akuuttiin t-paitapulaan kaivettu ne muutamat viime kesäiset jotka vielä sopivat. Suosikki taitaa olla tuo keinukuvan muuvvi-paita  (smurffit on nyt in! Kiitoksia vaan isimiehelle joka on katsonut kyseisen leffan tytön kanssa jo useaan kertaan).

Kesäkuussa taidan joutua kotiuttamaan muutaman t-paidan lisää tytölle ellen sitten ole reipas ja ompele itse. Kun vaan tietäisi että tuleeko niille oikeasti tarve vai loppuuko kesä toukokuuhun. 

Aurinkoista viikonloppua toivottelee L-E

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Suosittelen :D.

   Taisivat mokomat mennä muuttamaan viikonlopun auringot jo sateeksi :O.

   Poista
 2. No hienot, ja totta kai pinkeillä nauhoilla ;) Jaa, tästäpä heräsikin mieleeni kysymys, että missä viipyy mun Natureshop-paketti???
  Aurinkoista viikonloppua!! Sunnuntaille kyllä povaavat jo sadetta, mutta eipä se haittaa, kun ei mulla ole niitä terassikaluja kuitenkaan, joten en voisi kahveja tarjoilla ulos ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monetkos kengät olis tulossa :D. Eksynyt matkalla? :O

   Tais paikallisuutiset luvata sitä sadetta meille jo huomenna... Sunnuntaina ainakin eli skippaamme eläintarhan ja menemmekin enolaan (ellei iske migreeni jolloin ei mennä minnekään).

   Poista
 3. No on hianot! mullakin on uudet lenkkarit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä kertaa en ollut edes merkkiuskollinen ja hyvä niin :D. Uudet lenkkarit on onni!

   Poista
 4. Mä en ole ostanut mitään piiiitkään aikaan, en vaan jaksa =D mulla on väsymys ihan uusissa sfääreissä, kivut ja terveydentila kanssa.

  VastaaPoista