sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Onnellisesti ketuttaa!

Viime päivinä meillä on podettu kettuhullutta, Paapii-kettuhulluutta kun tarkemmin sanotaan. Näitä vaan en voinut vastustaa:
Hieman vuodatin kyyneleitä kun huomasin ettei näitä pikkukettuja ole saatavilla TSI-arkkeina ja näin ompelutaitoisena se valmiin ostaminen on joskus vähän vaikeaa. Onneksi Paapii-shoppiin tuli tarjous että kettuvaatteeseen kaupan päälle kettuarkki (voimassa muuten vielä tämän päivän!). Voin siis surutta kotiuttaa valmista vaatetta jos kaupanpäällisenä on TSI-kettuja.
 
Kettuja on siis kaksi, kuvattuna molemmin puolin koska idea siitä että toisella puolella ketut nukkuvat on  mielettömän kiva! Jaa niin, ne valmiit vaatteet? Meille tuli kettupaita koossa 86/92 heti käyttöön ja pipo, joka on lapsukaisen kanssa juuri maailmalla (isin kanssa toki, ei yksikseen).
Kettupaitaan sopivia olohousuja meillä ei ollut ennestään (tai toki oli, lahkeet vain noin viisi senttiä liian lyhyet). Näppärä äiti korjasi saumurin vihdoinkin (ja kiroili vain vähäsen) ja ommella surautti ketuttomat kettuhousut ihan tuota pikaa perjantai-illan puhteina. 
 Perfect match.

Pitkä resori vyötärölle ettei pitkäselkäisen lapsen paljas selkä vilkkaa ihan koko ajan. Ketunväriseen velouriin (Hilcon poltettua oranssia Fabriinasta) yhdistin siis tummanruskeaa, joka sattumalta oli saman väristä kuin kettupaidan resorit (vaikkei kyllä tuossa kuvassa siltä näytä).Toki kangasvarastosta löytyy vielä ompelematontakin Paapii-Nosh-kangasta, toisen värisiä kettuja ja vihreää bambia. Lähitulevaisuudessa saattaa siis vähän kettukarkittaakin kunhan keksin mihin kankaisiin haluan noita yhdistää.

7 kommenttia:

 1. Nätti toi paita! Vihreä bambi on tosi ihana, harmi kun ei löydy valmiina kun mulla ei ompelukonetta ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni tuosta vihreästä bambista on tulossa syksymmällä myös valmista vaatetta :). Nähtäväksi jää onko tyttöversiota vai myös pojille sopivaa. Tuo bambikangas ei kyllä ollenkaan sytyttänyt mua samalla tavalla kuin nuo ketut, ehkä me ollaan enemmän kettutyttöjä ;).

   Poista
 2. Hyvin mätsää uudet housut ja paita!! Mä tykkäisin enempi tuosta bambista, mutta luulenpa, että innostus on siinä määrin laimenemaan päin, että kun ne viimein niitä vaatteita saa markkinoille, niin en enää ookkaan kiinnostunut... olis kannattanut heti keväällä myydä mulle vihreä bambipaita, niin olisin ostanut! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Jaa-ah, mäkin tässä vähän tuumailen että jos laittais bambikankaan vaikka vuodeksi kaappiin niin sitten se varmaan oli taas tooosi kiva :D.

   Poista
 3. Ketut on aiheena tosi kivoja ja sympaattisia, kuten myös bambit.

  Löysin tänään lipaston perukoille piilottamani Nöpön viimeisen tutin, jonka olin jostain syystä säästänyt "hätävaraksi", jota ei onneksi koskaan tarvinnut kaivaa esiin. Siinäkin on bambi-aihe :)

  VastaaPoista
 4. Voi että alkaa syyhyttää jonkinlaisen kangastilauksen tekeminen kun näitä katselee :)

  VastaaPoista
 5. oi, että on suloisia kettuja joka muodossa ja aivan ihanan pehmoiset ja lämpimät ja ihkupihkun väriset housutkin olet ommellut! (ihan höpökommentti tuli, mutta syrämmestä. :D)

  VastaaPoista