sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Äiti kenkäviidakossa

Mitäpä sitä flunssassa muuta tekisi kuin miettisi kuinka välttyisi pitkän talven sairastumiselta eli pitäisi omat(kin) jalkansa kuivana ja lämpimänä. Nähtyäni valehtelematta parisentuhatta kenkäparia päädyin tilaamaan nämä: 


Merrelin talvikengät, ostopäätöstä joudutti puolihinta (mikä sadanviidenkympin kengissä on aika paljon) ja se että jäljellä oli vain sitä kokoa mitä etsinkin. Nappasin siis viimeisen parin (eli ette hyötyisi linkistä ;)). Nyt toivon että nämä sopisivat jalkaan kuin hansikas (tai ainakin kuin hyvä kenkä). Pohjallisen mitan pitäisi olla googletuksen perusteella oikea, kaikki muu on arvoitus. Näyttävät kuvassa valkoisilta mutta luullakseni ovat livenä vaaleanharmahtavat. Kunpa tämä ulkoilukenkäasia olisi nyt tällä selvä. Väittävät lämpöisiksi (-40 asteeseen pitäisi pärjätä ja kuka menee ulos kylmemmällä ;)) ja vedenpitäviksi, muuta en kaipaisikaan. Etsin mustia talvikenkiä ja tilasin kokeiluun nämä, hupsis. No, jostain on kai tingittävä kunhan hinta on kohdillaan. 


7 kommenttia:

 1. Ihan kivoilta näyttää! Mun Sorelit lupaa kans vaikka mitä pakkasenkestoa, mutta ei ne kyllä mun jalkoja lämpiminä pidä yli 15 asteen pakkasessa...

  Pikaista paranemista!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä vois näyttää kivemmaltakin mutta ei nuo ihan rumatkaan ole ;). Just tilattuani googettelin käyttökokemuksia näistä ja hyvältä vaikuttaa :D. Kunhan ne vaan sopii mun jalkaan ja varpaille, nyt vähän kyllä jänskättää kun ei tosiaan ole tapana ostaa kenkiä ikinä netin kautta :D. Yleensä en ole kyllä viluvarpainen ollenkaan että luulen että näissäkään ei varpaat palele.

   Kiitos paranemistoivotuksista, eiköhän tämä tauti ala olemaan jo voiton puolella, tuli tuo viikonloppu aika hyvään väliin (ja mies on edelleen terve :)).

   Poista
  2. Kattelin muuten aika monia Soreleitakin mutta jotenkin niistä ei yhdetkään sytyttäneet tarpeeksi (ei siis ollut tarpeeksi hyvää alea ;)).

   Poista
  3. Mä tilasinkin puoleen hintaan Ellokselta (yllättikö?) ;D

   Poista
  4. Hih, arvasin. Soreleita en ikinä ole kokeillut jalkaan niin sekin vähän tökki niihin päätymistä :D. Merreleitä olen kokeillut joskus ja ne ei sopineet, heh. Mutta ne oli sandaalit ja liian pienet :D.

   Poista
 2. sormet ja etenkin jalat ristissä, että ovat täydelliset ja edelleen pikaista parantumista sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo jalat ristissä sai nauramaan :D. Pitäisköhän sun käydä välillä vessassa ;). Vähän kyllä jänskättä ja olen asennoitunut niin ettei nuo kengät sovi mulle mitenkään niin sitten onkin iloinen yllätys jos ne sopiikin :D.

   Täällä voidaan jo paljon paremmin, tytönkin nuhanenä on kuivumaan päin, joka paikasta sitä räkää jo saikin siivota :D.

   Poista