keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Kissssamekkoinen moppaaja

On ihanaa että lapsi on kasvanut niin että kotitöissä saa apua jo ihan pyytämättä!
 Kummitäti on tulossa kylään, varmuuden vuoksi meillä mopattiin myös matot.
 Kissamekko (vai pitäisköhän tän olla tunika, en muista :D) on muistaakseni Lindexiltä.
Tyttö ei vielä kerro mitä haluaisi pukea päälleen mutta jos haluaa parhaat naurut ja kikatukset jo aamusta on varminta valita kissakuvioista vaatetta ja näyttää kuva lapselle.
On muuten aika metka ikä tämä 1,5-v. kun ymmärtää puhetta selvästi enemmän kuin mitä sitä tuottaa itse (siis puhumme nyt ymmärrettävästä puheesta, emme siitä jatkuvasta vauvaruotsin tulvasta ;)). Eilen kävimme omahoitajallani ja kylläpä vain oli lapsesta apua sairaanhoitajalle, en olisi uskonut että pystyy toimimaan ihan vieraan ihmisen pyynnön mukaan. Koko ajan opitaan uutta ja niitä oikeita sanojakin tulee jatkuvalla syötöllä lisää, kohta meillä on ihan yhteinen kieli.

p.s. Lasta ei pakotettu kotitöihin, hän osallistui ihan vapaaehtoisesti ja pesi samalla kätensä ja vähän vasemman jalan sukkaakin.

2 kommenttia:

  1. voi miten suloinen kissamakkoinen moppaaja :) kyllähän tuossa iässä siellä päässä on jo paljon enemmän ymmärrystä, kun annetaan ymmärtää ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä sen vaan unohtaa että lapsi ymmärtää jo paljon ja sitten on ihan suu auki ihmeissään kun tyttö toimiikin niin kuin on pyydetty. Etenkin kun toisinaan tuntuu siltä ettei tyttö edes kuule mitään :D. Lapsilla taitaa olla toisinaan valikoiva kuulo.

      Poista