torstai 10. huhtikuuta 2014

Parhaat lahjat saa...

...kun ostaa itse! :D Mullahan oli eilen synttärit ja kyllä kuulkaas sain itseltäni kivoja lahjoja. Nimittäin Crocsin pinkit retrolenkkarit ja uudet farkut (farkut ei tietenkään Crocsin ;)).
Mietin pitkään (kiitos Katille jahkailuavusta) että ostanko ne oikeasti haluamani pinkit lenkkarit vai vähän näkymättömämmät mustat vai jopa harmaat. Lopulta sitten päätin että kyllä tämän ikäisenä voi ostaa just sitä mitä eniten haluaa ja ostinpa pinkit ja hyvä niin. Jos piristystä voi saada pirteänvärisistä kengistä edes niin antaa mennä!
Farkut ovat uudet myös ja pari kokoa pienemmät kuin mihin olen tottunut... Ilmankos kaapista ei löytynytkään oikein sopivia housuja. Taitaa se sairastaminen siis näkyä ainakin vyötäröllä ja siinä ettei jaksa potea mitään ikäkriisiä kun on vaan kiitollinen jokaisesta päivästä, tietysti kiitollisempi niistä kivuttomista päivistä joita ikävä kyllä on todella harvoin.

Loppuun vielä muutama leijanlennätyskuva viime lauantailta! Tyttöhän on puhunut koko talven että rakentaa isänsä kanssa leijan ja sitten lennättävät sitä... No, isänsä osti kaupasta valmiin (halvan) leijan ja sehän kelpasi vallan mainiosti ja jopa nousi ilmaan.
Ajatella että näin vanhaksi elin uskoen omaa isääni joka tietävänä sanoi minulle lapsena ettei Suomessa voi lennättää leijaa! Hah, taisi sanoa vain siksi että ei halunnut joutua auttamaan leijanlennätyksessä. Onneksi oma mieheni on viitseliäämpi :D.
Vähän se kuulemma narujen osalta vaatii tuunausta että lentää vakaammin mutta hieno se on kaikkien mielestä.

t: L-E

P.S. Minulla on lapsimessumasennus kun en pääse sinne tänäkään vuonna. 

8 kommenttia:

 1. Siinä ne retrot nyt sitten on! Väripähkäily osui ihan nappiin ja ilmeisesti myös kokopähkäily :D

  Mä olen lennättänyt leijaa viimeksi lapsena ja siitä lennättämisestä on kyllä sellainen mielikuva, että tulli tuli liian puuskittaisena eikä lennätys todellakaan onnistunut. Viime viikonloppuna kävi kyllä mukava tuuli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Koko on just eikä melkein hyvä! Siitä sun mittailusta oli apua :). Väri on livenäkin tosi herkullinen että harmittamaanhan se olis jäänyt jos jotkut muut olisin ostanut :D.

   Suomessahan olis parhaat leijanlennätyskelit talvella mutta eihän talvella myydä leijoja missään :D. Että ens talvea odotellessa toivomme edes muutamaa kunnon tuulista kevät- ja kesäpäivää :D.

   Poista
 2. No tietty pinkit! :) Hyvältä näyttää! Ja hieno on leijakin! Mäkin muistan, että lapsena oli leija, mutta ei sitä kyllä oikein lentämään saanut... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja hyvältä tuntuukin, sekin on aina positiivista. Voihan se olla että lapsena oli keinotkin vähän vääriä leijan ilmaan saamiseksi, se juokseminen mitä tuli harrastettua ei ainakaan ollut kovin tehokas :D.

   Poista
 3. Ihan ehdottomasti noi pinkit on parhaat! Värit on nyt lenkkareissa niin in, että miten sitä pärjäiskään ilman ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onhan ne. Nyt en enää ymmärrä mitä ihmettä jahkasin :D. Ehkä sekunnin kuvittelin olevani liian vanha pinkkeihin lenkkareihin - pah, en ole :D.

   Poista
 4. Onnittelut ja hienot kengät :D Ja hitsit, mä oon ollu samassa uskossa ettei täällä voi lennättää leijaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähällä oli kuule etten siirtänyt tätä väärää tietoa seuraavalle sukupolvelle :D. Onneksi mieheni oli lennättänyt ennenkin ja tiesi että se on mahdollista.

   Poista