maanantai 14. huhtikuuta 2014

Blaa!

Luulin että mulla on parantumaton kuosiähky mutta sitten pitkästä aikaa viime viikolla törmäsin kuosiin jota en vaan Volkkarihulluna (ja sellaisen vaimona) voinut ohittaa (jätetään kertomatta se nolo fakta että allekirjoittanut ja perhe kulkevat Peugeotilla-toistaiseksi, saanen lisätä).
Kuosi on tietysti Blaan hippiautokuosi. Tämän nähtyäni ostopäätös syntyi alle minuutissa - niin harvemmin enää käy! Tänään sitten testattiin kesätunikaa jonka nähdessään meidän neiti huokaili että ihana, minun klainaRRRipaitani (huomatkaa opittu r).Samaa kuosia on tulossa heti huomenissa pipona pariinkin perheen päähän ja luulen että pitkähihaisen hankkiminenkaan ei saisi ketään meistä kyllästymään.
Blaan nettisivuilla näitä ei ole vielä näkynyt mutta eiköhän ne pian sinnekin ilmesty. Nyt siellä on hyvässä alessa mm. black birds-mallisto ja saattaa olla että jotain siitäkin meidän suuntaan on lentämässä.

t: L-E

12 kommenttia:

 1. Oi tää näyttää tos nätille nyt kun näkee vielä käytössä! Hieno! Mä kans hurahdin näihin kaikkiin ja toi pinkki olis kyllä aika herkku, mutta sopisko se ihan pojalle... miksei... mutta osaisinko mä sitä hänellä katsella :)

  VastaaPoista
 2. Tunikamallina ei sovi pojalle mutta pitkähihaisena kyllä (eikös se ollut ihan normaalia mallia?). Mä taas mietin että meniskö se keltainen tytölläkin - harmi ettei niissä autoissa ole noita kukkia! Ei kai ne kukatkaan mitään estä pojalle pukemasta? Mua ei ainakaan estäisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups :D Vastasin siis Tittille taas väärään kohtaan :D.

   Poista
 3. Kuosi on hieno, mutta mua tietty häiritsee nuo ruskeat autot, hmph - vihreä sopisi joukkoon paljon paremmin!!! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, arvasin etukäteen että sanot noin :D. Itse asiassa tänään katselin että tuo ruskea sopii tosi hyvin meidän neidin hiuksiin että toimii :D.

   Poista
 4. On se nami! Ja mallineidin innostuksesta voi päätellä, että tästä tulee yksi kesän pidetyimmistä vaatteista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaan näin kanssa että toivottavasti laatu on kohdillaan ja tämä kestää pesua ja pitoa ja pesua ja pitoa ja pesua... :D. Harmi ettei tätä saa aikuisten koossa :D.

   Poista
  2. Toivotaan laadun olevan hyvää. Ainakin aiemmin ovat Blaat olleet ;)

   Poista
 5. Tuo on kiva kuosi! Mullakin harkinnassa, ei tosin pinkkinä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurihan me tuossa pähkäiltiin että miksei se menis pojallekin :D. Ei tunikana mutta paitana.

   Poista
 6. Kiva on! Mä tilasin ehkä överit noista linnuista, kun tuli aleen nettiin, kun kaikki oli 15e/kpl ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Mä pysyin sentään maltillisena ja ostin vain sitä mitä olin etukäteen suunnitellut, ei tullut övereitä :D.

   Poista