maanantai 30. joulukuuta 2013

Kenkäshoppailijan tunnustuksia

Minunhan ei pitänyt nyt ollenkaan edes katsella aleihin päin kun kaikkea tarpeellista tuntuu olevan ehkä vähän liikaakin (siellä jemmassakin). Sitten tuli mieleen että etsinpäs kevääksi välikausikengät mutta kävikin niin että tulin ostaneeksi kahdet talvikengät vuoden päästä talveen (jos nyt ensin edes tulisi tämäkin). Kokoahan on vaikea aivan varmaksi ennustaa mutta tähän asti olen onnistunut niin uskallan yrittää.

Meille on siis Reimashopista tulossa:
Pinkit Reima Felis-huopikkaat. Nythän meillä on viime vuoden vastaavat mustana, hyvät mutta tietysti harmittavan vähän vielä käyttöön päässeet. Sen verran kuitenkin on edellisiä käytetty että nämä tiesin meille haluavani kun koko (ehkä vielä) riittää. Arvaisitteko että tyttö päätti värin?Näitä Reimatec Reillyjä hypistelin Citymarketilla ja sen verran vakuuttavat olivat että olisin ostanut mutta sieltä oli sopiva koko myyty joten tilasin nekin sitten Reimashopista. Sopii siis tulla talven 2014-2015kin (t: nimimerkki "saisko sitä lunta nyt jo tähänkin talveen")Löysin minä sitten ne välikausigoretkin Brandokselta (Superfit), toivotaan että koko on sopiva ja muutenkin hyvät! Meillä ei ennen ole ollut Superfitejä kun aiemmin tuntuivat vähän väärän mallisilta tytön jalkaan, nyt jalka on hävittänyt lapsenpyöreyttään ja alkaa olemaan aika solakka että kokeillaan nyt ainakin näitä. Ainahan ne voi palauttaa jos ovat ihan fiasko.

Ajattelin muuten aloittaa sen perinteisen (kaksi vuotta peräkkäin on perinne?) ostolakon vuodenvaihteesta, katsotaan kauanko tällä kertaa kestää ennen kuin on ihan pakko ostaa jotain. Lähteekös joku mukaan?

Ymmärrän kyllä että kaikille ostolakkoilu ei sovi jokaiselle. Minulle se tuntuu sopivan ja vaikuttaa näköjään positiivisesti ostokäyttäytymiseen - tulee mietittyä enemmän että tarvitaanko me tätä ihan oikeasti (monesti selvitään ilmankin ja sehän tulee tietysti halvemmaksi).

Hyvää loppuvuotta ja tulevaa toivottelee L-E

10 kommenttia:

 1. Täällä yks ostolakkoon ilmoittautunut -ja senhän sä jo tiesitkin. Oikein vakuuttavalla äänenpainolla siis tässä vaiheessa mukana. Huomenna vielä shoppaillaan, jos tulee jotain Molon pesukarhupaitoja vaikka mieleen ;)

  Hienot kenkävalinnat! Samanlaiset Reillythän meillä onkin jo hyviksi todettu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitään paitoja ajatella ;). Ainakaan tänään :D.

   Jee! Kiva kun ei tarvii ostolakkoilla yksin :).

   Poista
 2. Mä en lupaudu ostolakkokaveriksi! ;)

  Me ei olla käytetty Reiman huopakenkiä tänä "talvena" vielä kertaakaan, vaikka alesta viime vuonna jemmasin. :( No, eiköhän niille vielä käyttöä tule! Vaikka ei ainakaan seuraavan kymmenen päivän aikana, jos sääennusteita katsoo...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mikäs? Ei lakotuta? :D

   Luulen että se talvi vielä tulee, just sinä yönä kun olet jo varma ettei tulekaan ;).

   Poista
 3. Mä lakkoilin koko syksyn melkein, joten en lakkoile nyt, jos jotain viekoittelevia aleja vaan vastaan tulee ;) Kenkiä en ole muuten edes ajatellut... Hyvät hankinnat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei ihan oikeasti ole tarve millekään (ellei tule jotain 10cm kuussa kasvupyrähdystä ja jaloille 2cm lisää viikossa :D) että nyt on erittäin hyvä aika lakkoilla. Ja kun tän talven mallistoissa en moneenkaan juttuun edes saanut pakkomiellettä niin ei oikein ole kyttäiltäviä juttujakaan :D.

   Kenkiä meinasin etten jemmaa mutta sitten teki kuitenkin mieli vähän jotain jemmata :D. Eikä nuo kootkaan pahasti pieleen varmaan mene jos jalan kasvu yhtään muistuttaa aikaisempaa.

   Poista