sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Enemmän meidän värinen Hopla

Blogimaailmassa kohistaan kun Molo on tuonut markkinoille tyttöversion suositusta sateenkaarikuosistaan. Moni on siihen mieltynyt mutta minusta se on meille liian jotain... hmm.. karkki? En siis ihastunut ensinäkemältä mutta saattaahan olla että haluan sen sitten kun sitä ei enää mistään löydy, ainakaan oikeassa koossa.

On minulla toki kiikarissa jo toisenvärinen Hopla, tämä on simply purple ja kuvissa näyttää kovasti meiltä, lilan sävyä ei kyllä varmaksi tiedä ennen kuin näkee livenä joten tämä on sillä "haluan ehdottomasti nähdä"-listalla. Mikään tarvehan tälle ei ole sillä jemmakaappi sopivasti pullistelee ellei sitten kevätsovituksissa tule jotain yllätyksiä kokojen suhteen. Ja ainahan se tulee aleaika näillekin.

Niin mitäpä sitä näin ostolakossa muuta kuin katselisi nettikauppoja etsien kevätuutuuksia. Mitään en kyllä osta, ei tee mieli, eikä ole edes tarve - siis juuri nyt. Katsotaan sitten uudestaan taas keväämmällä - talvikin kuulemma alkaa vihdoin ensi perjantaina.

t: L-E

6 kommenttia:

 1. Kyllä kyllä, ihan on E-T:n värinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on! Toki en ole juuri nyt hankkimassa mitään ja mielenkiinnolla odottelen Reiman-kevään (tietysti).

   Poista
 2. Mä en ole yhtäääääääään valmis mihinkään kevätmallistoihin, kun ei ole se talvikaan vielä startannut oikeasti! Mut kai mun pitäis viitsiä noita ruotia blogissa kuitenkin, plääh...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi perjantaina tulee talvi! No joo, olen skeptinen ennen kuin sitä lunta oikeasti tulee :D.

   Ja ei tarvii ruotia jos ei haluu, mikä pakko? Ei ole :D. Eihän täälläkään ruodita kun vaan laitoin tän tänne itselle muistiin ;).

   Poista
 3. Tuo lila on kyllä kaunis! Blogimaailma tuntuu pursuavan girly rainbowta, jopa ihan ähkyksi asti. Ensin suunnittelin sitä meille, nyt saatankin olla jo ihan toista mieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä että siihen ehtii kyllästyä jo ennen kevättä vaikkei ole edes livenä nähnyt :D. Onneksi ei juuri nyt tarvitse miettiä yhtään hankintaa kun kaikkea on tarpeeksi kevättäkin ajatellen.

   Poista