lauantai 7. joulukuuta 2013

Rakas joulupukki!

Uskomme että olet kovin nykyaikainen ja luet blogejakin, siksi tohdimme kirjoittaa 3-vuotiaan lahjatoiveet tänne. Tämä on muuten ensimmäinen kerta kun kirjoitamme sinulle, viime vuonna 2-v. ei vielä osannut toivoa mitään.
Tämän hän haluaa aivan varmasti! Lelukirja on puhkikatseltu juuri Geomag-sivuilta ja aina osoittaa tätä samaa pakettia.

Uutena toivottavana on tämä Baby bornin interaktiivinen kylpyamme. Toimiva suihku, musiikki- ja valotoiminto! Mitä sitä muuta enää kaipaisi kylpyhetkiin? 


Meillä ei vielä ole kyllä nukkeakaan joten sellainenkin laitetaan listaan, mitäpä sitä pelkällä ammeella. Vielä ei olla mietitty että olisiko toiveissa tyttö vai poika (onko sillä väliä?), luulen että kumpi vaan on tervetullut. Äiti odottaa erityiseellä innolla että pääsee ompelemaan pieniä vauvan... eikun nukenvaatteita! Tässä tyypissähän on hyvää se ettei hän kasva salamannopeasti ulos vaatteistaan. Muutama Touhula-autokin vielä puuttuisi. Erityisen toivottu on tämä herra Possulan kurkkuauto. Nämä ovat muuten Brio-junarata-yhteensopivia eli näillä voi ajella kiskoilla.


Nyt kun tuli lunta niin huomattiin pari olennaista puutetta myös! Pulkka olisi siis kiva, vauvapulkka on kummasti jäänyt jo pieneksi. 
Lisäksi sukset ja sauvat ovat toivelistalla sillä monot löytyy mutta niillä ei oikein pelkästään tee mitään ja latuhan lähtee tuosta ihan ovelta niin tarvetta olisi.


Niin ja eilen huomasin Skip hop zoo-sarjaan tulleen kerhoreppu-uutuuden joka näyttää meiltä eli jos satut törmäämään tähän pandaan niin sellaisenkin saa meille tuoda.

t: E.T. ja L-E

P.S. Sinua odotetaan meille jo kovasti. Eikä tarvitse tuoda näitä kaikkia, pari pakettia riittää.


6 kommenttia:

 1. Sieltähän löytyi monta kehittävää ja tuiki tarpeellista toivetta! Me paketoitiin just yhteistuumin äipän kanssa tytön lahjat ja todettiin, että niitä on tosi kohtuullisesti tänä vuonna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mun mielestä ilahduttavan lyhyt lista! Samat toiveet toistuu päivästä ja kauppareissusta toiseen ja muuta ei edes katsele. Jotenkin muistelisin että mun listat oli lapsena paaljon pidempiä :D. Ehkä ne pitenee vuosien varrella?

   Poista
 2. Meillä ei kukaan ole oikein esittänyt toiveita :O Ehkä se on mennyt perille, että reissussa ei mitään lahjaröykkiöitä voi odottaa, vaikka en ole edes montaa kertaa asiaa näin esittänyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai muutaman paketin kuitenkin saavat? Ja joulupukki käy? (no ei tuu kyllä meillekään, aina livahtaa silleen ettei ehditä näkemään ;))

   Poista
 3. Mä haluan lahjaksi kaiken saman ku ET. :D tai haluaisin jos olisin vielä 3...tai 30.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan parasta on että mä saan leikkiä näillä kanssa... Siis jos pukki tuo. Luultavasti kyllä vaan silloin kun "MINUN!"-ikäänsä elävä lapsi nukkuu :D.

   Poista