maanantai 26. marraskuuta 2012

Viime joulun pipareita

Tyttö ei ollut yhteistyöhaluinen kuviin mutta miltäs näyttää päällä viime joulun piparit? Minusta näyttää siltä että on hyvinkin pidettävä vielä vaikka on kokoa 86/92, enpä olisi uskonut. On tätä mekkoa toki pidetty tässä välilläkin mutta nyt ei vähään aikaan kun se oli hautautunut vaatekaappiin, jonka vihdoin eilen siivosin (eikä sinne kamalasti vaatetta jäänyt, joku oli venynyt niin).

Niin ja herjasi muuten kuvatilan olevan täynnä joten kirjauduin sisään blogisähköpostilla oman tilini sijasta... Myönnän, en ole tietotekniikan ihmelapsi enkä osaa ratkaista mitään tallennusongelmia tai kovasti pienennellä kuvia, osaan vain tarvittaessa kiertää rajoituksia ;).

Meitä muuten vähän väsytti viikonlopun jäljiltä, itse heräsin tänään yhdeksältä ja tyttö veteli unia yhteen asti, skipataan vissiin päiväunet (toki ne skipataan muutenkin noin puolena päivistä). Hyvää alkuviikkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin minustakin yhä edelleen :). Yllätyin iloisesti kun hihat eivät vielä olleetkaan lyhyet vaikka kokomerkinnän perusteella niin olin arvellutkin :D.

   Poista
 2. Onpa ihan sopivan näköinen mekko, yllättäin! Mikähän joulukamppis googlella oikein on ollut -yrittääkö saada ihmiset maksamaan kuvatilasta, että kuukkelin tyypit sais joulushoppailurahaa?! :D
  Oottepa nukkuneet makoisasti, ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olo oli aamulla kyllä kovin levännyt ja hieman ehdin aamupäivän tunteina jo kaipailla pikkuapulaistakin. Mistään ei meinannut tulla mitään kun kukaan ei ollut "auttamassa" :D.

   Mietin ihan samaa tuon kuvatilahomman kanssa että sen verran monella on viime aikoina tullut kuvatila täyteen että jostain kampanjasta täytyy olla kyse :D.

   Poista
 3. Piparit on joka joulu pop!

  Tänään meillä muuten leivotaan pipareita! (taas.) :D

  Ihanaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidänkin täytyisi leipoa kun joku on syönyt jo edelliset (taitavat muuten maistua kaikille). Mun mielestä tosin pipareissa on parasta tuoksu. Tuon mekon piparit ilahduttavat kyllä kanssa kun en olisi uskonut niiden toista joulua näkevän tuon tytön päällä, toki helmat ovat paljon ylempänä kuin viime jouluna :D.

   Ihanaa viikkoa myös teille :).

   Poista
 4. Mekkohan on tosi sopivan näköinen! :)

  Meillä jos pojat nukkuisi noin pitkään niin ei varmaan olisi toivoakaan saada yöunille ennen puoltayötä, vaikka päikkärit jäisikin välistä... :)

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista