perjantai 2. marraskuuta 2012

Harrastus lähti lapasesta?

Jotenkin salakavalasti tytön (ja miehen) puujunarataharrastus on saanut massiiviset mittasuhteet:
No, en pistä pahakseni niin paljon näillä leikitään. Korkeintaan saatan sanoa pari valittua sanaa silloin kun vahingossa astun jonkun ajoneuvon päälle.
Hieman kyllä ihmettelen kuka nämä kaikki on meille tuonut? Ja ehkä joku pieni tyttö sisälläni on vähän kateellinenkin, minulla oli lapsena vain sellainen pieni soikea rata ja lisäosana ostettu ylikulkusilta. Niin ja yksi juna: veturi ja kaksi vaunua. 
 Huomaakohan ne jos illalla käyn vähän salaa leikkimässä?
Silti välillä vähän mietityttää että kuinka paljon leluja on liikaa? Entä jos mitään ei tarvitse enää kuvitella kun kaiken saa valmiina?

8 kommenttia:

 1. Meillä on mummulassa kans jostain ilmestynyt tollainen millä poika leikkii aina siellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tää on takuuvarma hitti, en oo vielä tavannut lasta joka ei tykkäis :D.

   Poista
 2. Hieno rata! Meilläkin tykätään rakentaa ratoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa on hyvää just se että tarpeen tullen sen voi siivota laatikkoon ja rakentaa uudestaan ja uudestaan ja uudestaan...

   Poista
 3. Ihana leikki! Meillä ei meinaa mahtua ruokapöytään syömään, kun siellä on käynnissä (jo toista viikkoa) isukin ja tytön The Lord of the Rings -Legoleikit. Ei niitä ole raaskinut sieltä poiskaan ajaa :D

  Kyllä tuo junarata luovuutta ja mielikuvitusta kasvattaa, jos mikä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no sentään tätä voi koota vaikka miten ja kyllä tämä leluista on ihan parhaasta päästä. Pärjättäisiin vallan mainiosti näillä ja Legoilla (mutta eipä ole sellaista onnea :D).

   Poista
 4. Eihän tossa ole yhtään liikaa, kerran on monta leikkijää (ja aikuinen vastaa montaa lasta) ;) Niin vaan se leluhuuma vie mennessään. Meilläkin varmasti pärjättäis vähemmälläkin Bruder-määrällä, mutta toisaalta niillä leikitään koko ajan ja sesongit vaihtuu. Jouluna tulee täydennystä ja veikkoa odottaa jo synttärilahja aurarekka. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen ettei isimiehellä ollut lapsena junarataa ;). Pahoin pelkään ettei se rata ollut vielä tässä (satun tietämään mitä joulupukilla on pussissaan :D).

   Mun piti googlettaa tuo Bruder ja olipa hienoja (en varmasti vinkkaa isimiehelle :D).

   Poista