sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Hyvää isänpäivää!

2-vuotias piirsi ensimmäisen esittävän piirustuksensa:
Se on kuulemma isi. Mieheni muistuttanee muumia? 

Isimies sai lahjaksi omin kätösini neulomat Angry birds (tai siis kankka) sukat, jotka vastoin kaikkia ennakko-odotuksia tulivat valmiiksi hyvissä ajoin jo perjantaina. 2-vuotias toki teki kaikkensa ettei näin olisi käynyt ;).

Hyvää isänpäivää kaikille! Me aiotaan ottaa rennosti ja annetaan isimiehen kokkailla ihan itse (hän kyllä taisi halutakin näin).

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Olen iloinen kun pitkästä aikaa pystyin tekemään, oli onneksi harvinaisen kivuton viikko :).

   Poista
 2. Tosi hienot sukat ja selvästi tossa kuvassa on hahmo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Tyttö oli innoissaan piirustuksestaan ja tohkeissaan selitti että "isi, kato isi". Oli siis aivan selvää että mitä oli piirtänyt :D.

   Poista
 3. tunnustus löytyisi sinulle mun blogista...

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. :D En muuten ole unohtanut yksiä toisiakaan sukkia, olen vain odotellut ideaa (sitähän ei voi pakottaa) ja toissailtana sen sain :D. Nyt täytyy vaan istua sohvannurkkaan ja kokeilla osaanko toteuttaa ideani. Paitsi ihan ensin täytyy löytää mielikuvieni lanka :D.

   Poista
  2. Ilman stressiä! Vaikka täytyy tunnustaa, että mun villasukkatilanne on huono, kun ei siitä mun kantapään vääntämisestä ole tullut kovinkaan sujuvaa... Kertaus/jatkokurssia odotellessa! Pitäisköhän sitä varten varata joku risteily :) Mut sitä ennen joulunalustreffit J-kylässä! Tai ehkä ehdin joku kerta ajella ihan sinne teille asti! Ja te tänne! Iloa, valoa ja VOIMIA alkaneeseen viikkoon! P.I.M.E.Ä.Ä ja märkää! :( <3

   Poista