tiistai 14. elokuuta 2012

Tästä meinasin olla hiljaa

Meinasin otsikoida että neitsyys meni mutta tulin ajatelleeksi että saattaisipa trafiikki blogiin lisääntyä moisen otsikon vuoksi. Anteeksi vaan kaikille jotka eksyvät tänne nyt ihan turhaan ja harhaanjohdettuina, täällä puhutaan vaan allekirjoittaneen Crocs-neitsyydestä (how boring is that). Minulla ei ikinä ole ollut Crocseja ja luulin ettei sellaisia minulle tulekaan, jossain tilapäisessä mielenhäiriössä olin kuitenkin tullut liittyneeksi Crocsin postituslistalle ja sittenpä yhtenä aamuna tuli sähköpostia että nämä ovat tarjouksessa   (alle kaksikymppiä hei, sehän ei ole paljon mitään!):

Tulin ne sitten tilanneeksi ja edelleen olin skeptinen koska a) huonot ne ovat kumminkin ja b) koko ei ainakaan voi osua oikeaan. Vähän itse asiassa harmittikin sillä turhaa vaivaa niiden takaisinlähettämisessä on kuitenkin. Mutta pakkohan se lähetys oli odottaa kotiin sillä heti tilauksen jälkeen minulle kerrottiin että "palautuksia ei sallita ennen tilauksen toimitusta". Selvä, harvinaisen huonoa asiakaspalvelua(ko). 
Tosin kyllä hieman kiinnosti näiden Skylar Clogien mainoslause "tuntuu kuin kävelisi pilven päällä". Kukapa siellä ei haluaisi kävellä? Kotiäidin askel kun ei aina ole niin kovin kepeä tai ainakaan tämän kotiäidin. Ja toki mietitytti että kuinka osaan tuollaisella pallomaisella pohjalla edes kävellä vai nyrjäytänkö nilkkani heti kun yritänkin. Lisää töitä olemattomille jalkalihaksille?


No, kuinkas sitten kävikään. Hain lähetyksen postista pitämättä kiirettä, suorastaan vetkuttelin asiaa mutta ihan turhaan, ne sopivat! Ei kun siis ne enemmän kuin sopivat, ne ovat niin täydellisesti jalkaani muotoillut että luulen Crocsin käyttäneen jalkojani mallina! Ja kaiken lisäksi ne ovat kauniin väriset (watermelon/oyster) ja mukavat. Nyt sitten vaan mietin että missä näitä kehtaa käyttää, olen nyt käyttänyt niitä ihan salaa kotona (jopa kokatessani) ja nyt mietin että huomaisiko kukaan jos marssisin ne jalassani Citymarkettiin (no joo, onhan niitä siellä muillakin mutta että minulla (?)). Suorin palaute tuli E.T:ltä joka huomatessaan kenkäni jalassani ryntäsi silittämään niitä hellästi kuin kissaa ja hoki "vauuu, äiti, vauuuu".

Tämä oli rehellinen, oma mielipiteeni, eikä maksettu mainos. Ja hei, en edes linkkaa sinne Crocsille, kaikki kai siellä on jo käyneet.

13 kommenttia:

 1. Ihana E.T :D No mutta hyvä, että ne sopi sun koipeliineille!! Tiedä vaikka ne saapasmallitkin sitten kävis ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä on hyvää se että mun ongelmavarpailla on tilaa eikä nää ole silti yhtään isot! Uskomatonta! Ja nää on vieläpä tarkoitettu naisille, tirsk. Ei kuule tiedä mihin vielä sorrun jos tarpeeksi hyvä tarjous kolahtaa sähköpostiin silloin kun olen kaikista puolustuskyvyttömin (eli aamulla kun en ole vielä herännyt :D).

   Poista
  2. Pikkasen meinasin muuten revetä kun pikkuihminen ihan vaan tuolleen tuli ja silitti mun kenkiä :D.

   Poista
  3. Mä oon kaikista puolustuskyvyttömin yöllä, kun toikkaroin edelleen netissä, vaikka pitäisi olla nukkumassa...Jopa näin myöhäisiltaisin. Äskenkin meinasin tilata kosmetiikkaa! :D

   Mutta siis hauska teksti ja hyvä että on hyvät :)

   Poista
  4. Minä oon niin iltavirkku että silloin aina toimii pää mutta aamulla kestää herätä niin pitkään että puoliunessa saatan tehdä vaikka mitä :D.

   Poista
 2. vannomatta paras siis! hitsit mua houkuttelee siä ne yhet nilkkurit. kiva, että löysit hyvät kengät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En olis ikinä uskonut että nuo sopii :O. Vieläkin on ällistynyt olo. Ja lapsi ainakin tykkäsi :D.

   Poista
 3. Mä en tykkää croseista yhtään ulkonäöllisesti, mutta silti niitä on eksynyt paritkin kappaleet... perus malli kesäksi ja talviballeriina. Yleisillä paikoilla en niillä liiku, mutta usein vedän ne jalkaan kun vien roskat tai jotain tavaroita autoon yms. Aika paljon niitä käytön, mutta ei ne ole silti monia kilometrejä joutunut kulkemaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just tuon ulkonäköseikan takia niitä ei ole mulle eksynytkään ikinä. Meinasinkin että jos ihan salaa käytän niitä tässä kotipiirissä kun on niin helppo sujauttaa jalkaan. Mutta kun noilla on niin mukava kävellä että entäs jos ne vahingossa alkaa liikkumaan muuallakin? :D

   Poista
 4. Mä oon suuri Crocs fani. Korkkareita ja tennareita ym on eteinen täynnä, mut niin ne vaan pölyttyy kun ne yhdet rakkaat crocsit lähtee aina mukaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerro nyt vielä että sulla on niitä jibbitzejä ;). Mutta siis onhan nuo helppoja kenkiä, sujahtavat jalkaan kuin itsestään eikä noita ainakaan epämiellyttäviksi voi sanoa.

   Poista
 5. Mä olen vielä Crocs-neitsyt. Pojilla on Crocseja ollut, kumppareita, tennareita, talvikenkiä ja nilkkureita. Ovat jopa tykänneet.

  Mut hei mä en tajua näitä sun kenkiä, onko niiden pohja oikeasti tollanen pallo???? Miten niillä kävellään???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on se tuollainen puolipallo :). Ihan normaalisti niillä kävellään mutta vaati se kyllä hieman totuttelua ja tarkkuutta aluksi. Mutta jalat ei kyllästy ja väsy niin helposti kun tasaisemmilla pohjilla kävellessä, se on katsos vähän kuin pilven päällä kävelis :D. Mies kyllä epäili että murran noilla nilkkani mutta ei ne kyllä niin vaikeat kävellä ole :D.

   Poista