perjantai 17. elokuuta 2012

Minkä värinen Polaris?

Tein siis kyselyn tuohon sivupalkkiin. Ihan vain testatakseni että vastaako mun kyselyihin kukaan. Tässä vaiheessa vuotta olen nimittäin jo vakuuttunut että kunhan tuo (tylsän)harmaa Polaris joka meillä on jää pieneksi niin seuraajanhan se saa mutta kenties hieman pirteämmässä värissä. Loppusuoralle on selvinnyt näillä näkymin kolme väriä:

Fire red:
Flamingo:


Purple magic (saisi myös karvareunushupulla):Oma suosikkini on tällä hetkellä luultavimmin fire red vaikka olenkin flamingolle lämpenemässä (?) katseltuani sen värisiä rukkasia muutaman päivän. Rukkaset siis jäävät meille mutta en tiedä pystyisinkö elämään sen värisen haalarin kanssa. Vaikka ei se väri kyllä ihan neon ole, se on vain melkein neon mutta saako siitä migreenin (muutama päivä sitä oli kun rukkaset kotiutin ;)).

Purple magic olisi se tuttu vaihtoehto, lilaa on meillä nähty paljon, ehkä liikaakin? Toisaalta pinkit asusteet sopisivat niin ei täytyisi kerralla uusia koko varastoa. Eikä muuten loppuisi se pähkäily siihen väriinkään vaan pitäisi sitten ennen aleaikaa päättää kokokin. Jos 98cm ei mahdu tytölle koko talvea niin lopputalvesta olisi tarve sille 104 senttiselle, joka sitten taas ei välttämättä menisi koko seuraavaa talvea. 

Muistaakaa sitten että minulla on oikeus muuttaa mieleni ennen minkäänlaisia haalariostoksia ja että teidän vastauksenne eivät sido minua ostamaan minkään väristä eikä kokoista haalaria. Mutta juuh, vastatkaa nyt silti lämpimiksenne.


Muoks! Ensi vuoden välikausiinhan meillä on tämä. Mutta kai noissa kuitenkin selvä väriero on tuon purple magicin kanssa kuitenkin. 

14 kommenttia:

 1. Mä tahdon meille fire red ja sit sen tummansinisen missä vihreä huppu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sähän olet varma :D. Mitäs sä meillä haluaisit katsella ;).

   Poista
  2. En osaa päättää :D Flamingo olis kyllä tytöllä hieno mutmut, mä nään teillä ton mustan polariksen hempeillä asusteilla :D En tiedä miks!

   Poista
  3. Harmaan jälkeen mustaa :D. Loogista mutta juuei ;).

   Poista
 2. Kyllä Flamingo on kivoin! Katseltuani sitä 2v. poikani päällä useampaan otteesen olen niin rakastunut siihen. Se hohtaa lumessa ja kurassa! :) Mutta turvallisempi on ehkä se fire red, joka on myöskin kiva ja unisex.... Poikani ei ole kyllä saamassa ko.haalaria, mutta se väri on meillä sovituskokona. ;)

  Muuten kun titti tuossa kirjoitteli tuosta tummansinisestä, niin on pakko sanoa että Ej Sikke Lej on tehnyt tänä vuonna täysin samanlaisen haalarin. Se ei ole vielä kotiutunut kunkkuihin, mutta tulossa on. Taitaa olla molemmissa samat vesipilarit. ;) Ihan vaan vaihtoehdoiksi. Paitsi jo Molo on kuitenkin the one. ;)

  -Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missäköhän lumi ja kura olosuhteissa haalarii on testitty ku vasta tänä syksynä nuo on tullu markkinoille?

   T:Piia

   Poista
  2. Tiina mähän ihan vähän odottelen sitä raidallista (violetti-punaista) Ej Sikke Lejtä kunkkuihin :D. Tosin haluaisin sen itselleni, ei vaan taida kokoa riittää mulle :D. Vaihtoehdoissa se juu kyllä on mutta kun samanmerkkisestä haalarista on niin helppo siirtyä aina vaan isompaan kokoon niin vaikea on kelkkaa kääntää ;D.

   Ja kyllähän Ej sikke lejllä on ollut talvihaalareita ennenkin :).

   Poista
  3. Pia, jos kysyit tuota minulta, niin ajattelin ihan kuluttajana asiaa. Että aika hieno puku, kun loistaa muiden joukossa (paitsi jos kaikilla on samanlaiset). En tarkoittanut mitään kestävyyttä tms. Ihan vain ulkonäköä. :)

   Ja L-E joo, ne mokomat eivät vieläkään ole saapuneet! :(

   Poista
  4. Tuon flamingon muuten uskon loistavan kaikissa olosuhteissa ihan edukseen eikä se kuitenkaan ole ihan neon mutta melkein :D. Äh, mä haluan ne kaikki ja sitten vielä lisäksi sen Ej sikke lejn eli muutama lapsi lisää ainakin tarvittaisiin niin saataisiin kaikki mahdolliset vaatteet :D.

   Ei vaan kai se on pakko valita joku :D.

   Poista
 3. Nuo punaiset saavat minun ääneni! Vois btw kiinnostaa ostaa aikanaan E-T:n vanha harmaa molo.
  Teillä on violetti se vk- haalari niin varmaan talveksi ei sitä kaipaa. Ja onhan noita haalarimerkkien mustia hevosia, joita tutkia ennen alea. Se katvig ja mikk-line kiinnostaa mua vähä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitin siis ej-sikke leitä, en katvigia, sekoilin... Mik-linellä olis jännä limenvihree.

   Poista
  2. Täällä jo ostellaan toisen vanhoja vaatteita ennen kuin se ehtii niitä edes käyttää ;). Laitan sut siihen piiiitkän varauslistan ihan ensimmäiseksi ja palaamme asiaan yhden talven elettyämme :D. Haluatko ne vaaleanpunaiset asusteet kanssa? Hek.

   Pääni muuten toimii niin nopeasti että ehdin miettiä jo Katvigin mahdollisia talvihaalareitakin ennen kuin luin korjauksen :D. Limenvihreää meille kanssa, juuh, E.T. on varmaan ehkä kyllä eri mieltä :D.

   Violettiin vaan saattaisi olla sitten asusteet valmiina. Hah, ihan kun en haluaisi niitäkin uusia välillä :D.

   Poista
  3. Näitä on hauska vatvoa! :D yhtäkkiä sitten vaan puolivahingossa johonkin päädytään...Ja joo, voi olla että asusteisiinkin vaihtelua kaipaat!

   Poista
  4. Niin tämähän on vaan tällaista spekulointia. Kaikki riippuu sitten lopulta kaupassa jäljellä olevasta koosta ja aleprosentista ;D. Mutta oon sentään vähän saanut rajattua vaihtoehtoja :D.

   Poista