torstai 12. tammikuuta 2012

Kevät tulee - päivät pitenee

Ihan selvästi on jo valoisampaa, joten sovittelimme kevätvaatteita... tai siis lapsi sovitti, äidin suosiollisella avustuksella. Syytän Tittiä innoituksesta :D.
Ruskeat Reimatec housut kokoa 86cm, sopivat juuri nyt mutta sietävät vähän venymistäkin. Syksyllähän meillä käytettiin varsin sujuvasti näistä vielä kokoa 74 (ehkä tuo on jotenkin venynyt tuo lapsi ;)).

 Ticketin Feodora koossa 86cm, edelleen hieman pitkät hihat mutta käytettävissä olisi jos säät sallisivat.
 Lindexin (mikälie pörröfleece) takki, sopiva ja vähän saa kasvaakin. Alerekistä ostettaessa lapsi hukkui tähän, eipä näytä hukkuvan enää. Housuissa hienosti vielä laputkin tallessa ja malli lahjottu karkkipaperilla (no, ihan itse sen löysi, syyttääkää isiä).
Viime keväästä asti kovassa käytössä ollut Cupcake anorakki koko 80cm, näyttäisi sopivan vielä hyvin, eikä hihatkaan ole jäämässä lyhyeksi. Taitaa siis päästä käyttöön vielä keväällä (vaikka onhan siihen vielä muutama kuukausi). No, jos ei sovi niin meillä on varasuunnitelma (kokoa 92cm) :D.


Housuissakin on olemassa toinen vaihtoehto. Violetit Ticketin housut, jotka näin vyötärökohdat yhteen aseteltuna näyttäisivät Reiman housuja isommilta. Molemmat siis kokoa 86cm.
 Sovitettiin samalla sitä 80 senttistä Uffoakin. Vieläkin saa kasvaa, ainakin jaloista :D.
Uuni mokoma on alkanut kiinnostaa lasta (ja kissaa, kissa sai levyn päälle juuri viime viikolla) ja kotikin näemmä olisi siivoamisen tarpeessa mutta kuulkaas kun sanon nyt aivan suoraan että en vaan jaksa ja juuri nyt en jaksa edes välittää. Älkää tulko meille kylään jos häiritsee ;).

Nyt tietysti luulitte että tässä oli kaikki mitä meillä on tälle vuodelle välikausivaatteita... No juu, ei ihan, löytyy vielä violettikukallinen rubber rain ja pinkki plain rain. Jälkimmäistä ei ainakaan ehkä tarvita mutten vielä myy pois kuitenkaan. Mutta ylimääräisenä meillä olisi viime vuotinen Cupcaken 86 senttinen sadeasu (olisikohan väri vadelma?), mitoitukseltaan ei mitenkään hirmuisen reilu (ainakaan verrattuna noihin anorakkeihin). Jos jotain sellainen kiinnostaa niin ottakaa yhteyttä. Se kun ei ole yhtään meidän näköinen niin ei tarvita kun ei osata käyttää, tarkoitus oli käyttää syksyllä mutta vierastin sitä niin kovasti että käyttämättä jäi (laput siitä on irroitettu ja eteisessä on roikkunut mutta ei ole käynyt päällä saati ulkona).
4 kommenttia:

 1. Haa:D Tulihan niitä kuvia ;)
  Hyvältä näyttää ja tosi ihania juttuja kaikki :)
  Nyt mä taidan oikeesti uskoa että meidän lapsella on ylä ja alaosa eriparia :D Ne meidän 92cm näyttää naftimmalle pojalla entä noi 86cm housut teillä tytöllä.

  VastaaPoista
 2. :D Meidän tytöllä tuntuu olevan kädet suhteessa pidemmät kuin jalat (paitsi mitä tulee tuohon 86 senttiseen Ticketin takkiin :D. Toisaalta se on 1,5-v. kokoa ja silti olis jo käytettävä vaikka tyttö on loppukuusta vasta 1v.3kk).

  Toisaalta jossakinhan se tuonkin tytön pituus on kun kerran ylettää jo vaikka mihin ja mittaa on yli 80 senttiä. Olisko sillä sitten iso pää ja pitkä selkä ;D.

  Pakko oli sovittaa kun vaivasi niin ne teidän housujen sovituskuvat että jos vaikka nuo meidän housut olis kaapissa kutistuneet :D. Onneksi sopivat ja uskon kyllä että ainakin kevään menevät hyvin, ehkä jopa syksylläkin.

  Tänään oli muuten hyvä päivä sovittaa kun tyttö oli innoissaan, itku tuli vasta kun sovittaminen lopetettiin :D.

  VastaaPoista
 3. Voihan ihqut lastenvaatteet! Hitsi kun noi kaksi 7veetä ei anna enää äidin vaatettaa yhtään omien visioidensa mukaan (ei ole ollut mahdollista enää piiiiiiiiitkiin aikoihin), Tarvitsisin ehkä sen vauvan/taaperon jolle ostaa ihania vaatteita ;D

  VastaaPoista
 4. Nyt täytyy sitten ottaa lapsen vaatettamisesta kaikki irti kun se ei vielä sano että "yök, en pidä".

  Ja kuten huomaat vaatettaisin helposti myös kaksoset eli olen osannut ottaa tästä vaiheesta kaiken irti :D.

  Vauva tilaukseen ennen kuin on liian myöhäistä? ;D

  VastaaPoista