tiistai 19. heinäkuuta 2011

me&i aletti - oho mekkovaroitus!

Keväällä kun me&i:n mallisto ilmestyi en syttynyt juuri mistään... Itse asiassa olin jopa vähän pettynyt. Niinpä meille muutti silloin vain Volkkari-teeppari, joka on ollut kovassa käytössä siitä huolimatta ettei se ole kovin tyttömäinen :D. (Täytyisi joskus postata Volkkari-hulluudestamme niin ehkä ymmärtäisitte paremmin miksi tuo teeppari oli must have-ostos ja miksi meillä on tuo myös seuraavassa koossa...)
Nauratuksesta kuvassa vastaa mumman äh äh-leikki ja kuolasta hampaat nro5. ja 6.

Mutta niin sitä vaan silmä tottuu ja pää alkaa tykkäämään niistäkin mitkä aluksi eivät sytyttäneet ollenkaan. Auttaa tietysti kun näkee näitä vaatteita livenä, minä kun en
keväällä hyvästä yrityksestä huolimatta päässyt kutsuillekaan hypistelemään.
Niin eikä -50 prosenttia ainakaan hidastanut klik klik toimintaa outlet-verkkokaupassa.
Ja kas tässä nyt sitten näitä mitä meille kotiutuneita koossa 86/92, ensi kesää ajatellen.
Harry ja Lily tunika oli jo keväällä sellainen ehkä voisin haluta ja nyt on jo käytettykin, on sellainen vähän leveämpi mekko, ensi kesänä sitten se tunika. Bonuksena tämän kanssa menee monen väriset alaosat.
Sitten nämä yogapantsit, ainoa vaate tilauksessa kokoa 74/80, pääsi heti käyttöön ja on todella ihanat! Toivottavasti tulevassakin mallistossa on tämän mallisia housuja, sopivat mainiosti meidän hoikkeliinille tuon vyötärökiristyssysteemin ansiosta!
Perhosmekko, ihana tämäkin!

Tästä mekosta en tykännyt keväällä yhtään! Kuvissa se näytti suorastaan kamalalta :D. Nyt se sitten meille kuitenkin kotiutui ja tykkään tästä ehkä eniten koko tilauksen vaatteista.

Ja mitä tulee tähän geisha-mekkoon niin tätähän ei ainakaan IKINÄ pitänyt meille tulla... No, tuli kuitenkin... Syytän erästä oman kylän pikkuista tyttöä, joka söpösteli tässä mekossa niin että minä huomasin sen olevan älyttömän ihana :D.
Sitten vielä tilauksen ulkopuolelta yksi viime lauantaina entisen kotikyl... eikun kaupungin markkinoilta (kympillä) ostettu mekko. Kuvissa en tykännyt, livenä tykkäsinkin ja hintakin oli mielestäni sopiva. Tämäkin on kokoa 86/92 ja luulen että pääsee käyttöön vasta sitten kun neitimme kävelee, nyt olisivat vain helmat turhaa tiellä.

Näillä on meidän mekkotilanne pitkäksi aikaa pelastettu ja sitten ei kun uutta mallistoa odottamaan! Kutsuillekin sain jo kutsun, mutta vasta syyskuulle, aikaisemminkin joutaisin ja itse ei jaksaisi järjestää ;D.

1 kommentti:

  1. Mä en oo alunperin mikään me&i fani...mutta nyt käyn harva se päivä tuolla webshopissa ja niiin moneen otteeseen oon meinannu tilata juuri samaisia vaatteita mitä sullaki on eksyny ostoskoriin. Ja kumma juttu että meikäläinen on pitämäs ekat kutsutkin ny elokuussa...hupsista vaan.

    VastaaPoista