maanantai 13. kesäkuuta 2011

Konttaamista ja löytö

Pahoittelen yllä olevan kuvan epätarkkuutta ja hämäryyttä, mutta kun tilanne yllätti äidin täysin ja salama ei ollut päällä... Mutta kattokaa nyt: Eilis lähti konttaamaan, ei nyt vielä toki pitkiä matkoja mutta kuitenkin (ja tässäkin kuvassa on toinen jalka taaperokärryssä) :D. Kyllä se nyt vaan kehittyy nopsaan. Eilen nousi ekaa kertaa istumaan selältään ihan itse ja tänään ei sitten enää huvittanut ryömiä :D. Kaikista hauskinta on kuitenkin edelleen kävely, saa nähdä kuinka kauan siihen enää tarvitaan apua kun nyt liikutaan jo sohvan reunaa pitkin kovaa. Kohta sen perässä ei pysy enää kukaan... Tervemenoa vaan äidin ylimääräiset kilot ;).
Paluu arkeen viikon lomailun jälkeen on ollut karu, vettä sataa kuin saavista kaataen ja taas saa miettiä mitenkäs kannattaa pukea lapsi kun menee ulos. Plus että me on unohdettu autuaasti kuinka meidän arki sujuikaan ennen mummalalomaa... No, ehkä me päästään vielä rytmiin kiinni. Konttaava Super-Eilis ilmaisi tänään äänekkäästi että vois olla lounasaika :D ja saman tien hotkaisi kokonaisen purkillisen 8kk ikäisten ruokaa. Kaikki 200 grammaa, siis kerralla, oho ja vielä maidot päälle. Ei ihme että päiväunille vaipuminen kävi sekunnissa. Mainittakoon että muksu on ollut pieniruokainen ja syönyt aiemmin tuosta määrästä vain puolet. Jaa niin tuo yllä oleva kuva on viimeisin kirppislöytömme, uudenveroinen Tutan Leevi-leijona body kokoa 86cm, sattuu muuten olemaan meikäläisen lempikuoseja ja juuri tunteilin samaisen bodyn koon 68 jäämistä pieneksi. Tälle oli siis suorastaan tilaus, on tietysti vielä iso, mutta toivottavasti ei enää talvella kovin. Ainakin se edellinen versio ei ollut mitenkään reilu ja malliltaan meidän hoikkeliinille passeli.

No joo ja sitten ettei ihan ostolakkoiltaisi niin Kidideasta tuli meille tuo Maxomorran ihana mansikkabody ja ensi kesäksi samaa kuosia tunika. En vaan voinut vastustaa ja olihan mulla Kidideaan alennuskin käyttämättä... Seliseli... Mutta siis mansikoita, punaista, limenvihreää... Kuka tuollaista voi vastustaa kun se huutaa olevansa ihana :D.
Ihanaa viikkoa ihan jokaiselle, nautitaan taas hetki viileydestä!

1 kommentti:

  1. Ihana tuo mansikkabody, söpis. :) Ja vielä tunikakin... Laitahan sitten kuvia kun on Eiliksellä päällä. :)

    Meillä on odottamassa käyttöä samanlainen Tutan leijonabody, punaisena ja sitten se missä on oranssia ja harmaata (?). Ovat niin isoa kokoa että menevät varmaan vasta talvella.

    Mie en suostu ajattelemaan, että miun vauva saattaa muutaman kuukauden päästä esittää samoja taitoja kuin Eili. Mila on ikuisesti äitin pikkuvauva. Nih.

    VastaaPoista