sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Flunssaa ja Kimperiä

Kimperin FB sivulla mainostivat juuri tämän päivän tilauksia toimituskuluitta... Minä olen tuota uutta kuosia (fruttis) vähän katsellut sillä silmällä että olisko se kiva... Toki ottaisin Eilille koossa L että vasta tulevaisuuteen (meillähän on nyt parikin sopivaa Kimperiä), saattaisi sopia ehkä jo ensi kesänä kun ei nuo M kokoiset ainakaan hurjan isoilta näytä enää. Mutta sopisikohan omaan päähäni koko XL vai onkohan se liian niukka tällaiselle pallopäälle ;). Niin ja näytettäiskö me ihan pelleiltä oransseissa samispipoissa? Väliäkö hällä tuolla metsän keskellähän me enimmäkseen liikutaan (ja pelätään että tullaan ammutuiksi hirvinä, nää päässä ei tarviis ;)).

Jep ja se flunssa iski nyt sitten minuunkin ja mieheen... Eli kun Eili jaksaa jo pomppia entiseen malliin eikä sen nenäkään enää vuoda niin äiti ja isi on ihan tööt :D. Kehtaanko sanoakaan että eilinen päivä lasta hoidettiin pitkälti Huvitutti-dvd:n avulla - luojan kiitos se toimii. Huomenna mun olis tarkoitus matkata Eiliksen kanssa mummalaan ehkä koko arkiviikoksi (huokaus, miten sitä hössötystä jaksaa ;)), toivottavasti ei viedä flunssaa tuliaisiksi.

2 kommenttia:

 1. Meillä taitaa olla raidallisena tuo sävykombinaatio, ainakin näyttäisi samalta.
  Kattelin Vantaalla käydessä Punavuoren Peikossa Kimpereitä ja jestas, että se M-kokokin näytti hurjan isolta. Mutta kai se vaan on uskottava, että tuo lapsi kasvaa ja kohta se M-koko on ihan passeli. Mutta että L-koko, hui... :D

  Kivalta näyttäisitte samispipoissa, äiti ja tytär! :)

  Toivottavasti ootte miehen kanssa jo päässeet taudista eroon.

  VastaaPoista
 2. Meillä on se M ollut käytössä jo keväästä :O. Tuo on tuollainen pallopää :D (isäänsä tullut ;)). Että pahoin pelkään ettei se M sovi enää ensi vuonna... Onpahan nyt sitten jemmassa isompia kokoja ettei vahingossakaan käy niin ettei olisi sopivaa Kimperiä :D. Ja on mulla nyt itelläkin sitten, näyttää varmaan paremmalta KUN (?:D) laihdun kymmenen kiloa.

  VastaaPoista