maanantai 30. toukokuuta 2011

Matalapainetta

Voiko synnytyksen jälkeinen masennus iskeä 7 kuukautta synnytyksen jälkeen? Vai onkohan tämä muuten vaan yleistä alakuloa, masennusta ilman syytä? No, toki syitä löytyy aina jos lähtee kaivelemaan... Esim. se että mulla ei ole tulevaisuudessa odottavaa kodin ulkopuolista arkea olemassa, ei siis töitä, mitään mihin palata. Teimme niin täydellisen elämänmuutoksen supernopeasti Tampereelta maalle Keski-Suomeen ja suoraan vauvan odotukseen että siinä jäi työnetsinnät taka-alalle kun raskaudessa riitti projektia (jälkikäteen ajatellen tuntuu kuin olisin seissyt päälläni melkein 9 kuukautta). Nyt kun tuo pirpana täytti eilen jo 7 kuukautta niin väkisinkin on alkanut miettiä että mitäs sitten kun menee taas 7 kuukautta ja vieläkin enemmän, mitäs mä sitten teen? No, eipä mulla ole hinkua kotoa töihin vielä mutta joku suunnitelma olis kiva olla olemassa, päämäärä! Itku on herkässä ja mikään ei huvita, toivon että ohimenevää. Niin kauan tähän pisteeseen kesti päästä että nyt äkkiä tuntuu tyhjältä kun päämääriä ei enää ole. Täytynee tarkistaa suunta! Tehdä jotain edes vähän työtä muistuttavaa, omaa.

Onneksi postilaatikko tarjosi piristyksen tähän kaatosateiseen (sisällä ja ulkona) päivään eli MiniQ:sta perjantai-aamuna tilaamani Ej sikke Lejn housut olivat jo tänään perillä. Supernopeaa! Ja ne housut ovat onneksi vielä ihanammat livenä.

1 kommentti:

  1. Voi, sielläkin ollaan ajatusten tasolla ihan tuuliajolla. :(
    Samat mietteet rassaa itteekin, kun ei tiedä mitä haluaisi tehdä, miulakaan kun ei oo työtä mihin palata. Kiire ei kyllä olekaan työelämään, mutta on nähty miten nopeasti nää kuukaudet kuluukaan... Edessä se on, ja lähenee koko ajan.
    Voi ahdistus tosiaan.

    Pitäisi vaan yrittää nauttia tästä hetkestä ja luottaa siihen, että asiat järjestyy, sitten aikanaan! :)

    VastaaPoista