torstai 5. toukokuuta 2011

Ettei hatut unohtuisi...

Tulinko jo maininneeksi että rakastan hattuja, noita ihania pääasioita? Näin on, en tiedä mikä vaatekappale olisi yhtä mukava... No, ehkä kengät :D.
Tässä meidän kevät/kesänorjalaiset. Yksi puuttuu kuvasta koska on viimeistelemättä eli puuttuu tuon tekemäni i-cordin päästä joku juttu mutten ole keksinyt vielä että mikä niin se nyt saa vähän odottaa.
Pari Tinttua tulee aina olla oli vuodenaika mikä tahansa! No joo, näitähän on tulossa kolmaskin (tai pitäisi olla, en ole varma josko paketti on kadonnut kun seurantakoodi ei ainakaan toimi :O), se harmaa hiiri solmukka.
Yksi Kivat, tämän ostin taannoin huutiksesta kun joku myi uutena, heille sopimattomana, muutamalla eurolla. Kiitoksia vaan, kyllä meille kelpaa!
Sitten tietysti pitää olla muutama Kimperi, etenkin kun asutaan näin lähellä Jyväskylää (parisen kymmentä kilometriä). Onkohan näitä jo jokaisella jyväskyläläislapsella? Aika kovasti ovat levinneet jo ympäri Suomea. Tykkään näistä ihan hirmuisesti eli täytynee varmaan seuraavaa kokoakin jo jemmata varastoon :D.Sitten on tää puuvillakypärämyssy - ihan perus Lassie, tuunattu H&M:n Hello Kitty-merkillä (että äidille tulisi olo "olenpas mä luova").
Sitten tietysti meidän maailman pienimmällä Hello Kitty-fanilla täytyy olla pari lippistä ja yksi lierihattu.. Yksi suoraan kaupasta, kaksi huutiksesta (toinen käyttämätön). Huomasin muuten että onhan meillä jossain Nalle Puh lippiskin ja yksi ihan valkoinen lierihattukin, jota voisi vähän tuunailla. Niin ja pari Jonathanin sydvestiäkin unohtui kuvata :O.
Sitten kesän jälkeen tulee luonnollisesti taas talvi. Ensi talveen Prisman poistolaarista kypärämyssy (Karkki) ja pipo (Reima).
Karvahattu (Fredrikson) kirppikseltä parilla eurolla (käyttämätön!) ja Tintun huuhaalohisko tämä nyt oli?
Baabuskan ihana pöllö fleece (huutiksesta suoraan tekijältä) ja Tintun hishis (huutiksesta, vähän käytetty) hienosteluun. Tästä kuvalistasta tietty puuttuu sitten vielä kaikki ne hatut mitä vielä teen itse kesäksi ja ensi talveksi (ilman talvinorjalaista ei ainakaan selvitä!) Arvaatteko muuten näistä minkä värisiä talvivaatteita meiltä löytyy varastosta ensi talveksi?
Hei äiti, ootko sä huomannut että mulla on vain yksi pää? Kyllä muru, olen huomannut, mutta lupaan että näitä kaikkia hattuja ehditään käyttämään kun joka päivä ei huvita laittaa samaa hattua. Toki näistä muutama muodostuu suosikiksi, joita käytetään sitten enemmän, mutta ihan varmaan näistä jokaista kuitenkin käytetään! Hyvä että kuvasin nämä tänne niin voin sitten käydä täältä katsomassa että mitäs meillä olikaan :D.

4 kommenttia:

 1. Ihania hattuja! :)Erityisesti ihastuin noihin toiseksi viimeisen kuvan hattuihin.
  Aattelin ottaa seuraavaksi projektiksi ITSE ommella Milalle jonkun tuon mallisen niinkuin tuo Baabuska-hattu. ;) Mitähän siitäkin tulee...

  Tää ei oo muuten vieläkään päivittynyt miun blogiin...Kummaa.

  VastaaPoista
 2. Mä muuten ihan suosiosta jätän ompelut muille... Mä ja ompelukone ei oikein tulla juttuun ja vika ei voi olla mun omassa koneessa (vanha kunnon itäsaksalainen, mammalta perintönä :D) kun oon kokeillu muitakin koneita niin sama juttu.
  Toki haaveilen että teen vakosamettisen kevättakin Eilille ensi kevääksi mutta...

  Mut on varmaan laitettu jollekin mustalle listalle ettei kukaan löytäis tänne :D. Enkä mä ees oo haukkunu täällä Tinttua ;).

  VastaaPoista
 3. Eikä vieläkään... Hmm. Siis oo päivittynyt.

  Mie piirtelin jo yhdestä Kivat-piposta "kaavat" ja jos huomenna jää aikaa, koitan surautella prototyypin. Jos siitä jää näytettävää, laitan kuvatukset blogiin. :D
  Ostin viime vuonna synttärilahjaksi itelleni saumurin, niin täytyyhän se saada aktiivikäyttöön. Siispä lapselle pipoja tekemään!

  VastaaPoista
 4. Jos tulee jossain vaiheessa ylituotantoa niin meille voi lähettää ylimääräiset... Kato ku meillä ei noita hattuja oikein oo tarpeeks ;D.

  VastaaPoista