maanantai 23. toukokuuta 2011

Karkkipipo ja orvokkeja

Pitkästä aikaa olen saanut valmiiksi jotain käsityörintamalla - jeeee ja aaltoja! Asiahan vaatii vain ryhtymistä. Kas tässä - karkkivärinen kesäpipa:
Nuo värit eivät kyllä ikinä olisi päätyneet yhteen valitseminani mutta kun sormia syyhytti tehdä jotain ja nuo tilaustöiden (huom! olen joskus ehtinyt tekemään niitäkin) jämäkerät osuivat ensimmäisinä käteen.

Ihan kiva, ehkä. Toivotaan että silmä tottuu ja jos ei niin sitten tehdään uusi (myönnän, seuraava on jo puikoilla ja se vaati ihan lankakaupassa käymistä).
Voihan olla että viikon päästä jo tykkäänkin tuosta pipasesta. Käy samoin kuin näiden kamalan ihanien Dunsin orvokkien kanssa.
Eka kerran kun näin nuo niin ajattelin että voi ei, tämä ei ikinä pääse käyttöön. Mutta kas kun silmä tottuu ja nyt jopa tykkään. Huomatkaa myös isin ostamat poikien (!?) Bamse-sukat. Henk. koht. en ymmärrä miksi kaikki vaatteet sukista alkaen pitää nykyään sukupuolijaotella. E.T:n kaapista löytyykin kukkien lisäksi myös autoja ja lentokoneita. Myönnän kyllä etten minäkään pukisi pojalle vaaleanpunaisia sukkia - tekeekö se minusta sittenkin jotenkin rajoittuneen?

1 kommentti: