perjantai 15. tammikuuta 2016

Kolmen talven haalari

Harvemmin tulee tehtyä ihan näin hyvää aleostosta kuin tämä haalari! Ostin kaksi vuotta sitten tammikuussa (esitelty blogissa täällä klik) alesta tämän Ticketin Othello North haalarin ja silloin sitä alkoi metrin mittainen tyttö jo käyttää. Kooltaan haalari on 116cm ja vielä menee tämän talven pakkaset noin 119cm pitkällä 5-vuotiaalla!

Kuosi miellyttäisi vieläkin että harmi kun tämä ei neljättä talvea enää mahdu, hihat meinaa olla jo vähän lyhyet mutta pitkävartisten rukkasten kanssa vielä menee. Plussaa haalari saa helposta puettavuudesta ja lämpimyydestä 30 asteen pakkasissakin.

L-E joka miettii blogin henkiin herättämistä (taas) jos lukijoita (ja kommentoijia) enää on yhtään


6 kommenttia:

 1. Mahtava juttu että on pysynyt haalari noin hyvänä ja Ticketillä on reilut koot! :) Meilläkin luotetaan siihen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä mahtava haalari ja hyväkuntoisena lähtee meiltä vielä seuraavallekin lapselle :). Meidän pitkäselälle nämä Ticketin haalarit on kyllä ihan parhaita!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niinpä! Huolisin saman meille jos olis jossain hyväkuntoinen tälläinen koossa 128 tai 134 tarjolla :D. Tän jälkeen ei noin kivaa kuosia ole Ticketillä näkynyt, höh.

   Poista
 3. Oho, hyvin venytelty! Meillä ei oikein haalareita voi kovin reiluina pitää, kun se haara roikkuu oikeesti niin alhaalla että kompastuu :D Mutta monivuotisia takkeja löytyy kasapäin :)
  Heräile vaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää tyyppihän ensin venytti selkänsä ja vasta viimeisen vuoden on tuntunut että jalatkin kasvaa :D. Hoikalla lapsella takit meneekin pitkään, meillä jää hihat monesti lyhyeksi vaikka muuten menisikin että on ne kädetkin venyneet :D.

   Saa nähdä miten sen heräilemisen kanssa käy mutta yritystä on :D.

   Poista