perjantai 29. tammikuuta 2016

Keväistä Villervallaa

5-vuotiaan kanssa on mukavaa kun jo tietää mikä toimii ja mitä tarvitaan. Villervallan housuja meille ostetaan vuodesta toiseen koska ne vaan on tehty meidän tytön mitoilla. 

Nyt talvella päiväkodissa käytössä ovat Villervallan velourhousut ja leggarit, en muista yhtään päivää kun jalassa olisi ollut jotain muuta. Käyttöä ja pesua kestävät housut, en muista että meillä olisi yksistäkään leggareista polvet hajonneet ikinä (kaikista merkeistä ei voi sanoa samaa).


Kesäisin jo useana vuonna on käytössä olleet Villervallan canvashousut joten sellaiset tarvitaan tulevanakin kesänä. Skidissä oli viime viikonloppuna sopivasti alekoodi joten ajattelin olla kerrankin ajoissa kun valikoimassa on vielä valinnanvaraa.

Viime vuotiset, punaiset, 122 senttiset housut menevät vielä juuri ja juuri n. 120 senttisellä tytöllä mutta nyt tilasin jo kahdet 128 senttiset, nämä kuvissa näkyvät pinkit ovat tämän vuotista mallistoa, toiset ovat lilat ja alekorista viime vuotista, mitoitus on pysynyt aivan samana, näissä on sopivasti vielä kasvunvaraa että menevät syksyyn asti.


Samalla tilasin tietysti tuon canvastakin mitä ei vaan voinut vastustaa, juuri tälläiselle takille on ollut aiemmin kova tarve että ihanaa kun Villervalla teki näitä taas niin ei tarvinnut itse alkaa ompeluhommiin (nyt vaan haluttaisi itselle saada samanlainen että pitäisköhän ommella).

Annoin tytön vapaasti valita takin värin ja salaa toivoin että valinta olisi vihreä tai keltainen - mikä onni että takin piti olla nimenomaan tuo ihana ompunvihreä! Livenä tämä on sellainen todella intensiivisesti ompunvihreä, pirteä olematta yhtään räikeä. Takitkin vastaavat hyvin kokoaan, tytön takki on 128cm ja mahtuu varmasti sekin syksyyn asti.

Seuraavaksi mietitään Villervallan uuden malliston välikausi-raitatakin tarve ja sovitetaan vieläkö viime vuotinen raitatakki mahtuu (meillähän on ollut kaksi Villervallan raitatakkia ennestään mutta ei kahta ilman kolmatta?).

Miltäs näyttää ja tuleeko teille näitä? 

t: L-E

P.S. Hyvää viikonloppua
6 kommenttia:

 1. Ihana takki! :) Kuvissa näytti Villervallan kevät kivalta, mutta ei mitään akuuttihankintoja. Housut on meidän ruipeloille liian leveitä, mut olen nyt aleista stokannut laiheliinien housuja (meilläkin on vaihteeksi kasvettu :O meni pinot uusiksi).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takki on ihana ja Villervallan kevätmalliston värit muutenkin tosi herkullisia!

   Poista
 2. Takki on kyllä aivan ihanan raikkaan värinen. Meille en Villervallalta nyt mitään havittele tähän hätään... kun en osaa sitä kevättä vieläkään ajatella, mutta ehdottoman hyvä uutinen oli se, että Villervallakin tekee isompia kokoja eli pirteitä vaatteita on saatavilla edelleen, vaikka lapsi uhkaavasti kasvaakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee se kevät sieltä ajattelemattakin :D. Ja kyllä, ihanaa että Villervalla tekee joitakin vaatteita jo 152cm asti, mekin saadaan sitten pidempään olla merkkiuskollisia :). Joitakin näistä voisi ihan hyvin tehdä myös aikuisille :D.

   Poista
 3. Ihana takki <3 Mä niin tahtoisin meille näistä jonkun, mutten osaa päättää väriä. Missasin sen alenkin, kun muistin vasta keskellä yötä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kai sillä värillä niin väliä kun kaikki on mun mielestä kauniita :D. Eiköhän noita alekoodejakin vielä tule tässä keväällä :). Teidän pienemmällä pojalla jotenkin saattaisin nähdä sen sinisen takin, en kyllä tiedä miksi sen sille kuvittelen :D.

   Poista