sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Ison tytön heppahuppumekko

Toisinaan pitkän synkän jakson keskelle osuu jotain piristävää. Meille kävi niin kun satuttiin voittamaan Millan ja Samun-blogiarvonnassa vapaavalintainen Molo kidsin sisävaate Tenavalinnasta.
Sattuipa sopivasti, lempivaatemerkin vaatteista oli kiva päästä valitsemaan, meidän tarvitsema koko vaan oli monesta kivasta jo myyty joten valinta osui kirjaimellisesti mustaan hevoseen :D.

Tyttö on nyt arviolta 109cm pitkä ja tämän Callie-mekon mitoituksen tiesin reiluksi joten tämä on kokoa 110/116 ja yllättäen ei päällä näytäkään yhtään liian reilulta mutta menee varmaan pitkään sillä kapeat hihat asettuvat helposti oikealle kohdalle vähän pitkänäkin. Näissä kuvissa alla on vielä musta tekninen aluspaita jota ilman mekko näyttäisi varmaan reilummalta (lämmityskausi alkaa taas vähän vilpoisasti).

Ajattelin hupun olevan talvikäytössä hankala mutta tämä huppu onkin onneksi niin ohut ja laskeutuva ettei yhtään haitannut takin allakaan. Tykätään molemmat tästä kovasti että pääsee varmasti kovaan käyttöön.

Kiitoksia Milla, Samu ja Tenavalinna.

t: L-E 


8 kommenttia:

 1. Jes, on se hieno! Ja kokovalinta meni nappiin :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä kun voi pitää reilunakin, ja menee sit pitkään! :) Hitsi mä en oo voittanut mitään piiiiitkään aikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malli on kaikinpuolin tosi hyvä että reiluus ei haittaa :).

   Poista
 3. Oi, näyttää tosi kivalta. :))))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan meiltä vaikka en ollut tätä aiemmin tainnut edes huomata :D. Nyt tekee lisää mieli tälläisiä huolettomia arkimekkoja :)

   Poista
 4. Hieno mekko :) Ja onnittelut vielä voitosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tää on ensimmäinen selkeästi isomman lapsen vaate meillä eli en pukisi vauvalle :D.

   Poista