perjantai 16. tammikuuta 2015

Hurrrrrrjan hieno mekko

Nykyään käy harvemmin niin että ihastun salamana johonkin kuosiin. Nyt niin kuitenkin kävi - Molon hurjat uivat tiikerit pyörivät päässä niin että mekko oli kotiutettava ASAP, parempi toissapäivänä kuin ylihuomenna!


Mekon kotiuttamista joudutti se että tyttö ihastui kanssa ja kyseli päivittäin että "missä minun tiikerimekkoni on?". Isimiehelle vilautin kuvaa ja kun hänkin ihasteli "hillittömän hieno, osta pois" niin en sitten pidempään odotellut. MiniQsta minipienellä alella mekko kotiin koossa 122/128.


Kyllä on muuten hurjan hienoja uivia tiikereitä... No joo, myönnän, saaisi olla ihan mitä tahansa kissaeläimiä sinisissä sävyissä niin ihan takuuvarmasti ostan.  Jos näitä tehtäisiin aikuisille niin aivan varmasti olisin ensimmäisenä jonossa sinä päivänä kun tulisivat myyntiin - miksi muuten ei tehdä? 


Vähän jännitin että onko 122/128 hurjan iso meidän 111 senttiselle mutta edellistäkään kokoa en uskaltanut enää ostaa sillä viime kesän samanmalliset pandamekko ja sammakkoprinssimekko toki mahtuvat vielä mutta kasvunvaraa ei enää ole ja jotenkin se helmakin on paljon ylempänä kuin vielä viime kesänä. 


Vertailun vuoksi mekkopino - olkapäät kohdillaan pituuserot ovat selviä. Päällimmäisenä siis pandamekko 110/116 (tehty Kiinassa) keskimmäisenä sammakkoprinssimekko 110/116 (valmistusmaa Ukraina) ja alimmaisena uusi 122/128 tiikerimekko (Ukraina). Leveydessä ei ole suurtakaan eroa, toki varmasti parin koon verran.


Nämä Molon Camellia mekot ovat muuten ainoita mekkoja jotka meidän paitaprinsessa kelpuuttaa. Tämän kohdalla toki sain ylimääräisiä sydämentykytyksiä kun E.T. ilmoitti että "prinsessat eivät voi pitää tuota mekkoa kun niitä pelottaa". Ilmeisesti tyttö huomasi hieman hämmentyneen ilmeeni ja jatkoi "mutta äiti, ei se haittaa, minä olen myös supersankari ja supersankarit käyttää tuota". 

Olipa hyvä että ostettiin niin hieno mekko että halusin näyttää sen täällä, loppui tämä parin kuukauden blogitauko. Olen kovasti miettinyt mitä haluan kertoa blogissa ja näköjään päätin sitten olla kertomatta mitään. Ehkä asiaan saadaan muutos piakkoin.

t: L-E ja supersankariprinsessa E.T.
5 kommenttia:

 1. No jo oli aikakin avata sanainen arkku täälläkin! Mun mielestä kertomisen arvoisia asioita olis ollut kyllä jo aiemminkin :D

  On se hurrrjan hieno mekko! Ja sopii kantajalleen täydellisesti. Pituus näyttää hyvältä. Taitaa pandamekko olla jo melkein tunika?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olishan sitä ollut asiaa mutta pää niin sumussa ettei järkevää tekstiä ole saanut aikaiseksi. Se livepuhuminenkin on ollut vähän niin ja näin :D.

   Pandamekko ei ole nyt hetkeen käynyt päällä mutta sammakkoprinssimekko oli kovaa vauhtia tunikoitumassa. Onneksi ne on kivoja niinkin ja leveydestäkään ei vielä kiristä :).

   Poista
 2. Minä katoin että mitä noi on, kun se yksi kuva näyttää ihan raidalliselta mursulta :D En ole yhtään perehtynyt kevätmallistoihin, mulla taas ärsyttää, kun nyt on TALVI eikä mikään kevät!!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne ihan hurrrjia tiikereitä on :D: Mutta mursutkin on ihan kivoja ;).

   Hyvin voi käyttää kevätmallistosta ostettua mekkoa jo talvellakin kun pistää pitkähihaista alle että haittaakse jos jo vähän varautuu kevääseen ja kesään?

   Poista
  2. No ei tietenkään haittaa, meinasin että itteeni ei vielä KIINNOSTA kevätmallistot :D

   Poista