lauantai 13. syyskuuta 2014

Ainakin tarpeeksi

Talvivaateinventaario paljasti että just nyt ei taida olla tarvetta ostaa mitään. Sovittamassa tyttö 3v10kk n.107cm. Palkaksi halusi lasillisen vettä että taisi tulla hiki mutta hymy ei sentään hyytynyt ollenkaan.

Se toinen takki-housut setti Molon Cathy-takin lisäksi. Takki on Ticketin tähti-kuvioinen Michala joka oli pakko jemmata viime talven alesta. Tykkään vieläkin mahdottoman paljon. Takin koko 116cm, housut mustat Reimatecin 116senttiset.

Haalari-osasto onkin kaikki jo viime talvena käytössä ollutta. Varsinainen ylläri että punainen 110cm Molon Polaris mahtuu vielä hyvin. Hihoissa ja lahkeissa on mittaa ja niska-haarassakin kyykistelyvaraa. Tykkäämme edelleen että ei haittaa vaikka mahtuisi koko talven.
Välikevennyksenä voitte kurkata tänne: klik (sama haalari ekaa kertaa päällä. On se kasvanut, lapsi, ei haalari.).

Reiman Angry birds-haalari jonka tyttö halusi viime talvena, kokoa 116cm ja yllättäen tässä on niska-haara-mitta sentin pari lyhyempi kuin 110cm Polariksessa. Hihoissa ja lahkeissa taas olisi reilummin varaa mutta siitä selkämitastahan se sitten alkaa kinnaamaan. Mutta jos nyt talven aikana kasvu olisi maltillista niin tämäkin menisi koko talven. Tämä näyttää nyt yllättävän kivalta äidinkin silmään.

Sitten on se puolihintaisena ostettu Ticketin 110 senttinen Morton suit, se jolla mennään navettaan ja mutakoihin. Välikausihaalariahan meillä ei ole mutta tämä saa toimittaa vähän sitäkin virkaa ilman välikerroksia kunhan säät vähän viilenee. Kiiltävä pinta on mahtava ja tästäkin tykätään edelleen.
Jemmakaappi onkin sitten tyhjä, no joo, on siellä vielä se 116cm Ticketin Othello north jota ei nyt sovitettu koska sehän mahtuu ihan satavarmasti.

Ensi vuonna ei sitten olekaan näin paljoa sovitettavaa kun uudet mallistot eivät sisällä kovin pahoja houkutuksia... Tai no, katsotaan sitten mitä tammikuussa metsästetään.

t: L-E

15 kommenttia:

 1. Yllättävän hyvin näyttää olevan vielä reiluutta tuossa 110 senttisessä Polariksessakin. Eipä heti uskois, että on sama haalari, kun katsoo välikevennystä. :D

  Nyt sitten ostolakko päälle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsikin on saattanut vaihtua? ;)

   Helppo on kyllä ostolakkoilla kun en nyt äkkiä keksi mitä tarvittaisiin... Tiikerileggarit on jo tulossa. No, ostolakko karhupaita-optiolla?

   Poista
 2. No luulis olevan juu tarpeeksi :) Reima näyttää jopa paremmin istuvalta kuin Molo! Mun pitäis varmaan perehtyä haalareihin sillä silmällä, että mikä se olis ison pojan haalari sit ekaluokalle - jotenkin tollaset Ticketit ei enää sovi kuvaan mun mielestä... Molon Hopper, mutta se on sikasikakallis...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reimassa yllätti vaan se selkämitta, saa nähdä miten pitkään se meidän pitkäselkäisllä riittää... Siinä on selkäpuolella se kiristys että ehkä se siksi istuu paremmin?
   Meinaat hankkia ekaluokkalaiselle vielä haalarin? Saattaahan sitä Molon Hoppearia saada yhtä kivasta alesta kuin se farkunvärinen parka :D. Toivotaan sellaista sun kohdalle!

   Poista
  2. Kyllä mä uskon että haluaa haalarin vielä silloinkin, mutta katotaan nyt eka ens talvee miten suhtautuu (nyt ainakin odottaa että pääsee haalaria käyttään). Kyllähän niillä eskarikavereilla alkaa olla vaikutusta - pienet on sanoneet mua mamaksi jostain syystä jo monta vuotta, mutta kun yks päivä eräs kaveri kuuli että Vihree sanoi mua mamaksi ja tää kaveri sitten naurahti ja jotain kommentoi (ei edes mitenkään pilkkaavasti, kunhan vaan kiinnitti huomiota), niin kylläpä minä sen jälkeen olen ollut äiti!

   Poista
  3. :D Mamasta äidiksi silmänräpäyksessä. Niinpä, eletäänpä ihan rauhassa tämä talvi ensin - siis jos sellainen nyt tänä vuonna tulisi. Tilaukseen yksi kunnollinen talvi!

   Poista
 3. Ihana tuo välikevennyspostaus! :D

  Upean värinen tuo fire red. Hienoa että sopii edelleen! Mä arvailen, että meidän isommalle tyypille menee myös edelleen viime talven 110cm polaris.

  Hyvät jemmat teillä! Ehkä pärjäätte. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hassua ajatella että välikevennyksestä on vaan kaksi vuotta. Tokihan se on puolet tän lapsen elämästä :D.

   Tän vuotisista ei mikään miellytä niin paljon kuin tuo fire red että yhtään ei haitaa että se menee vielä. E.T. on kyllä viime talvesta kasvanut pituutta mutta painoa ei ole tullut lisää että ehkä se hoikistuminen auttaa siinä että samat vaatteet sopii :D.

   Olen oikeastaan aika helpottunut kun ei tarvinnut paniikissa alkaa miettiä haalariasioita. Ens syksynä ehkä sitten taas tarvii kun nämä ei enää mene ja jos aleaikaan en aktivoidu.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Niinpä, mähän mietin että mistä näistä nyt sitten voisi luopua mutta kaikille tuntui olevan käyttöä viime talvenakin niin en ymmärrä miksi tulevana sitten ei olisi :D.

   Poista
 5. Ihania, riittävästi ja erilaisia. Pitkä talvi edessä niin ei ehdi kyllästyä! Mä oon kauhuissani kun esikoisella on meneillään mahdoton kasvupyrähdys. Laakista kaikki housut lyhyitä. Miten mahtaa toppien kanssa käydä?! No, takki ainakin menee... Mietin vaan kaikkia 122cm jotka oli kesällä alessa. Nyyh. No, jos joulun yli pärjäisi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mihin se vastaus katosi? Vastasin jo kerran. No, toistan sitten itseäni jos se tänne ilmestyykin :D.

   Esikoinen on päättänyt kasvaa kerralla isoksi? Joskushan sen kasvupyrähdyksen on tultava. Sulla oli sille siis 116 senttisiä varattuna? Jospa ne menis alkutalven ja sittenhän alkaa taas uudet alet. Lupaan auttaa niiden kivojen toppien metsästämisessä :D.

   Poista
 6. Niin ja aika kohtuullinen palkkavaatimus tytöllä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei halunnut muuta. Luulin että pyytäisi lisäksi edes lakun tai jotain mutta se vesi oli kuulemma tarpeeksi :D.

   Poista