maanantai 1. syyskuuta 2014

Yllättäviä ihastuksia

Ensimmäistä kertaa kun näin tämän Molon talvivaatteiden Girly rainbow-kuosin olin asteella "ihan kiva mutta ei meille". Toisella vilkaisulla sitten siirryttiin asteelle "ehkä" ja kolmannella vilkaisulla sitten tuli jo sellainen olo että "pitäisköhän?".

Just nyt vaan ei ole tarve ja toki tämä näyttää kuvissa niin erilaiselta että tiedä sitten onko livenä yhtään kiva. Onko joku jo nähnyt? Tai jopa ostanut? Ja onko kokemuksia noista Cathy-mallin takeista? Ovatko yhtä niukkaa mitoitusta kuin esim. välikauden Hopla?


Aluksi ajattelin että tätä kuosia meille ei tule ainakaan haalarina mutta jaa-ah, eihän sitä koskaan tiedä :D.


Yksivärisissä Polariksissa en oikein kovasti ihastunut mihinkään (ainakaan vielä), tuo Grape wine on alkanut kuitenkin kovasti miellyttää mutta en tiedä onko siitä meille Fire red-värisen Polariksen seuraajaksi (joka oli se täydellinen). Toivon ja oletan punaisen haalarimme mahtuvan ainakin alkutalven (jos sellaista edes tulee :D).Ja koska juuri nyt ei ole kiire haalari- tai takkiostoksille (toki en ole vielä tarkistanut moniko neljästä aiemmasta haalarista vielä sopii) voi miettiä asusteasioita (ihan kun niitä ei olisi ennestään). Onko jollain kokemusta noista Molon Natt-hatuista? Niissä kun on koot ikävuosina eikä missään mainita minkä kokoiseen päähän kukin koko mahtuu. Onko joku siis sovittanut?

t: L-E

18 kommenttia:

 1. Toi takki on samaa mitoitusta Castorin kans ainakin aiemmin ollut. Viime vuonna soviteltii Castor 110 ja nyt siis loogisesti varmaan se 116. Eli kokoa isompi kuin haalarissa.
  Näissä hatuissa on vähän vaihdellut toi mitoitus. Viime vuonna 6-8v oli iso mutta 3-5v olis just mahtunut silloin noin 50cm päähän. Riippuu niin pään mallistakin.
  Mun mielestä tosin Hopla välikaudella ei oo niukkaa :D Meillä on se 110 mikä muissakin vaatteissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on 116 Hopla ja muutenhan se on ihan jees mutta meidän pitkäkätisellä on se ikuinen ongelma hihojen kanssa :D. Että ei se muuten niukkaa ole mutta ehkä meille sitten vähän väärän mallista :D.

   Hattua ei sitten varmaan uskalla ainakaan kokeilematta ostaa... saa nähdä unohdanko koko asian :D.

   Meillähän oli viime talvena jo käytössä 110 Polaris ja tyttö on nyt jotain 107 senttiä pitkä niin vähän jännittää meneekö koko talven. Sillä kun ne jää pieneksi aina heti kun pituus saavuttaa kokonumeron :D.

   Poista
  2. Mä aattelin ostaa nyt 110 ja uskon, että meillä menee koko talven. Mut meillähän on aina menty sillä yli sen pituuden :) Teille voi olla et tammialesta 116?

   Poista
  3. Meillä tosiaan mentiin sillä 110 senttisellä jo viime talvi. 104 senttinenkin meillä oli mutta se oli lähinnä juhannushaalari että talvella jo liian pieni :D. Että teoriassa kolme senttiä saa enää venyä että 110 senttinen menee. Tammialesta viimeistään tarvitaan sitten isompi ellei sitten pärjätä ilman (ei kai?).

   Poista
 2. No niin, tapahtuihan se lämpeneminen tuolle kuosille! :D

  Nämä olisi kyllä syytä nähdä livenä. Stockalla oli lauantaina se avaruusvihreä ja poikien maisemaprintti, mutta kiva olisi hyplätä nämä muutkin läpi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja yllättävän nopeasti :D. Mutta tämähän ei sitten missään tapauksessa tarkoita sitä että kuosia meille tulisi - kyllästynkin nykyään aika nopeasti :D.

   Hyppikö avaruusvihreä silmille?

   Poista
  2. No olihan se aika ärtsy! :D En sitten tiedä mikä olisi se meidän juttu, mutta katsellaan... :)

   Poista
  3. Ei se avaruuslimahaalari ainakaan ;). Näkisin teillä jotain sinistä tai jopa mustaa (mutta kukas multa kysyy).

   Poista
 3. Tänään näitä turhaan livemetsästäneenä jään kans odottavalle kannalle. Mites me nyt tosta tyttösateenkaaresta näin innostuttiin??? Mä luulin jo, ettei tuollainen värimaailma enää iskisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulin että kun se kevät ei sytyttänyt niin oltaisiin näiltä jo turvassa :D.

   Poista
 4. Mä tykästyin enemmän siihen Reiman valkopohjaiseen väriraita-takkiin kun tähän Molon sateenkaareen (enkä tykkää että tuossa edessä on tuollainen kaistale missä raidat epäsynkassa). Mut en kyllä meinannut meidän resupirkolle ostaa mitään kallista edelleenkään, musta H&M takki on parasta hänen kulutuksellaan ;) Ja mittään ei tarvita muutenkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenkohan mä sitä Reimaa nähnytkään... En muista, ehkä se ei sytyttänyt mua :D.
   Ei mekään tarvita, nää ihastukset ja haluamiset on sitten ihan eri asia. Aleaikaan mennessä ehtii mielikin vielä muuttua.

   Poista
 5. Haalarina raita jotenkin kiva! Takki hyvän mallinen jos muistuttaa poikien vastaavaa. Luumu kiva väri. Joo-O...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ehkä näkisin raidan takkina ja tuon yksivärisen haalarina - punaviiniä? Miltähän mahtaa livenä näyttää, en tiedä mutta kuvissa näyttää likaystävälliseltä joka olis aika jees :D.

   Jaa niin teillä on ollut takkejakin, kyselenpä sulta kokopolitiikkaa :D.

   Poista
 6. Molon hatut, aaaargh!!! Siis niiden koosta ei voi ikinä mennä vannomaan, vaihtelee ihan miten sattuu =D en ostais sovittamatta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm... Meinaa siis sitä että mun tarvii jossain vaiheessa raahata tuo pienempi pää kauppaan :D. Niin tai sitten unohtaa hattu jota ei tarvita ;).

   Poista
 7. Hauskoja lasten erilaiset mittasuhteet kun meillä hoplasta olisi seuraava koko muuten hyvä, mutta hihat on liian pitkät. Ja kun kiristysmahdollisuutta ei ole hihansuissa niin ei voi käyttää. Käytössä oleva hopla on omaan silmään vähän lyhyt, mutta hihat juuri sopivat.

  t. Teija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän tytöllä tosiaan on pitkät kädet ja kai edelleen kohtalaisen pitkä selkäkin vaikka onkin viime aikoina venyttänyt myös jalkojaan. Hihoista meillä kaikki aina pieneksi jää.

   Poista