lauantai 9. elokuuta 2014

Valmiina kerhoon

Siitä on puhuttu koko kesä: kerhosta! Välillä tyyliin että syksyllä minä olen niin iso että menen kerhoon yksin ja sitten taas joinakin päivinä että minä muuten EN mene sinne kerhoon, en ainakaan yksin. 

Nyt on onneksi sellainen vaihe että sinne ollaan innokkaasti menossa. Ja hyvä niin sillä eilen se viimein kolahti postilaatikkoon se kovasti odotettu kirje siitä että kerhopaikka on olemassa ja jo reilun viikon päästä se alkaakin. Äitiä meinasi kirjettä odottaessa vähän hikoiluttaa sillä jostain oli päähäni jäänyt käsitys että kirje tulee heinäkuussa - eihän sen niin edes pitänyt olla :D.
Kerhon alkua odottaa tuliterä kerhoreppu joka on Reimaa ja jo niin so last season mutta minun mielestäni jopa sitä tämänvuotista hienompi ja toki se että viikko sitten nämä oliva Lekmerillä alessa niin vähän auttoi asiaa. Mutta onhan tämä nyt hienompi kuin mitä oletin! Alaosa on eristetty niin sinnehän voi helposti sen eväsrasian (hankintalistalla seuraavaksi) sujauttaa.

Samassa paketissa tuli uudet Crocsit pieneksi jääneiden tilalle. Näitä uutuuksia muuten saa Lekmeriltä edelleen alella: klik .
Blogitauko vaan venyi ja venyi sillä allekirjoittanut on ollut elämänsä (huonoimmassa) kunnossa. Eilistä 10-v. hääpäivää juhlistettiin ei ihan niin kuin Strömsössä ;). Allekirjoittanut aloitti aamunsa Keskussairaalalla Ct-kuvauksessa ja mies sitten jatkoi siitä hammaslääkärin särkypäivystykseen ja palasi ilman yhtä hammasta että se siitä päivällisestäkin sitten.

Tänään allekirjoittanut näyttää oksentavan että josko sitten juhlitaan joku toinen kerta. Onneksi rakkaus ei vaadi näitä juhlia eikä ole niistä kiinni. Meille toki se tavallinen arkikin olisi juhlaa, saa nähdä jos siihen joskus päästään. Miehelle sanoin eilen että en minä sinusta olisi eroamassa mutta itsestäni voisin erotakin etenkin niinä kaikista kurjimpina päivinä.

Moni asia syksyltäkin on vielä auki, nyt esimerkiksi se miten tyttö kulkee sinne kerhoon ja takaisin jos äiti ei voi ajaa autoa. Uskon tuonkin asian järjestyvän jotenkin. Päivä kerrallaan toivotaan parempaa huomista.

Täällä ollaan kuitenkin ja kovastihan se taas tekisi mieli blogatakin, täytyy vaan priorisoida ja toimia voimien mukaan.

t: L-E

9 kommenttia:

 1. Iloista kerhon aloitusta teille! Toivottavasti saatte nyt järkättyä hyvin kerhoon viemiset! Meillä kerho alkaa vasta syyskuun alussa, eikä vielä tiedä päivää eikä aikaa...
  Voi hitsi ettei sua saada kuntoon :( Halaus ja voimia voimia voimia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tässähän on mennyt hukkaan ihan aikaa kun aluksi olivat sitä mieltä että rouva on vaan luulosairas että särkylääkettä vaan ja kotiin. Ei sitten kellään tullut mieleen että voisin sairastaa jotain niin harvinaista etteivät ole vaan törmänneet ennen :/. No, pikkuhiljaa homma ehkä alkaa selviämään nyt sitten vaan taas odotellaan että voidaanko asialle tehdä jotain.

   Poista
 2. Ihan huippikset ostokset kyllä! Kyllä kelpaa kerhoilla :)

  Huomasin, ettet sä ole vielä postannut eräästä mahtavasta takista. Syksy tulee, paas postaten sitten, kun on parempi päivä taas ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jännä nähdä miten se kerho sitten ihan oikeasti alkaa sujumaan.

   Ai niin se takki ;). Eihän tässä ole vielä ollut käyttökelejäkään että ehkä sen ehtii sitten myöhemminkin.

   Poista
 3. Hei mukavaa kerhon aloitusta sinne! Jännäähän se on =)

  Ja oikein paljon tsemppejä ja haleja sulle <3 toivottavasti vointi tosta kohenee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyttöhän jo kysyi että menenkö minä sille autolla itse. Vastasin että ei, kyllä joku aikuinen vie ja tuntui olevan hirmu iso pettymys :D. Saa nähdä miten reipas on sitten ensimmäisenä kerhopäivänä.

   Kiitos tsempeistä, toivotaan, hitaasti vaan edistyy kaikki.

   Poista
 4. Aivan ihanat Minni Crocsit <3 Voisin ottaa itsellekin tuollaiset :D Ei taida vaan mun koossa löytyä. Ja myöhästyneet hääpäiväonnittelut myös :)

  Miten kuvaus meni, löytyikö mitään mitä etsittiin? Tsempit sinne ja suuret halaukset <3 Ja hei, sukulaisen lapset jossain tuolla eteläsuomessa kuskataan kerhoon taksilla kun äiti ei voi ajaa sairauden takia autoa, kannattaa kokeilla jos teillä päin sais kans tommosen helpotuksen. Yrittänyttä ei laiteta! :)

  Meilläkin kerho alkaa viikolla 35. Saa nähdä miten poika sinne jää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii-in, miksi ne ei tee aikuisille Minni-Crocseja? Huutava vääryys minunkin mielestäni :D. Kiitos hääpäiväonnitteluista, ei ollenkaan myöhäistä kun juhlimaankaan ei olla vielä päästy (ehkä sunnuntaina?).

   Löytyi ja ei löytynyt. Tilanne näyttää nyt siltä etten parane ikinä että oireita helpottamaan sitten vaan jos mahdollista :/. Kyselyt kerhokyydeistä on käynnissä ja saattaa jopa onnistua kun matkaa on tosiaan niin paljon ettei kävellen voi kulkea.

   Me oltiin jo vähän tutustumassa kerhoon ja ens viikolla jo alkaa kunnolla. Luulen että teilläkin poika kerhoilee mielellään, meillä ainakin kesä oli kasvattanut sosiaalisia taitoja niin että äiti tunsi itsensä tarpeettomaksi :D.

   Poista
  2. Niin sanopa muuta! Ja voi ei, kuulostaa niin ikävälle tuo sun tilanne :( Osittain voin samaistua. Tai no tälläsiä tee-se-itse diagnooseja mulla on jo mut saapa lääkäri uskomaan et voi kaikki johtua jostain tietystä altistuksesta jne :/ Hohhoijaa, loputon kierre..

   Juu mä kans uskon, et mielellään jää. Jestas, joko se ens viikolla meilläkin muuten alkaa kerho!

   Poista