tiistai 12. elokuuta 2014

Terveisiä lätäköistä

En muista koska olisi viimeksi kunnolla satanut ennen viime yötä - siis niin kunnolla että muodostuisi lätäköitä. Viime yönä ja aamuna saatiinkin sitten kaatosadetta lätäköiksi asti. Päivällä lutrattiin kolme tuntia lätäköissä tai tyttö lutrasi ja minä katselin.

Melkein 4-vuotiasta kiinnosti kovasti mikä uppoaa ja mikä kelluu, maailmaa tutkitaan nyt selvästi keskittyneemmin kuin aiemmin. Luulin että selvittiin siitä kyselyiästäkin tai siis ettei sellaista tullutkaan kunnes yhtenä päivänä huomasin että onhan sillä se, en vaan ole omalta itseltäni ehtinyt huomaamaan.

En muuten vaihtaisi omia Crocsejani enää mihinkään. Tytölle meinasin ostaa punaiset seuraavassa koossa mutta niitä ei enää Crocsin nettikaupassa olekaan (?). 

Kesän paras hankinta oli ilmeisesti tuo Villervallan lakki, meillä on sama punaisenakin mutta nyt kun on vaihtoehto niin tyttö valitsee mielummin tämän vihreän. Lempivärilista on nykyään keltainen, vihreä ja lila.
Äidillä vaan on ollut punaisen kaipuu eli onneksi se on lapsellekin kelvannut päälle. Kuvissa jo viime syksynä ostetut Villervallan kurahousut ja Reiman alesta shoppailtu farkkukuosinen takki joka muuten on samaa kokoa (116cm) kuin viimevuotinen Reiman sininen farkkukuosinen takki. Jännästi vaan tämä uusi on ainakin yhden koon viime vuotista isompi että eipä noista mitoituksista ikinä tiedä samankaan merkin kohdalla.

t: L-E joka kokeili vielä osaa kirjoittaa blogiin puutaheinää (näyttäisi sujuvan)

10 kommenttia:

 1. Me polkaistiin tänään sateessa eskariin. Lätäköitä oli matkalla, mut ei kotipihassa näkynyt. Ei kauheesti hotsannut ulkoilla kun kuitenkin niin lämmin oli ulkovaatteissa... Ainiin onhan meilläkin yks uusi Reiman takki jonka olin jo unohtanut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei alkuun ollut ollenkaan lämmin, tuuli osui jotenkin niin sopivasti eikä aurinko vielä paistanut. Loppu-ulkoilusta sitten olikin jo 20 astetta mutta eihän tuo suostunut ottamaan takkia pois vaikka kuinka ehdotin. Kummasti oli jano kun tultiin sisälle :D.

   Poista
  2. Jaa niin ja nyt tietysti kiinnostaa mikä takki teille on kotiutunut :D.

   Poista
 2. Mä kans kaivoin tytsylle Molon farkkukuosisen aamulla koulutakiksi. Tuli eka kertaa ihan syksyinen fiilis.

  Tässä nyt ihan mietin, että olikos noita Crocsin saappaita missään vaiheessa punaisena muuta kuin aikuisille ja Autot -kuvalla varustettuna lapsille? Jotenkin en näe jaunteja tai kahvasaappaita punaisina, vaikka kuinka yritän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä oli ilman auton kuviakin punaisena ja Lekmerillä olis vieläkin, en vaan viittis maksaa sinne postikuluja ja Crocsilta saa yleensä aleakin... Keväällä niitä oli Crocsin omassa kaupassakin ja nyt ei.

   Poista
 3. Täällä on nyt kaks yötä satanut ihan hirveesti <3 ja ollut kunnon ukonilmat myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on satanut eniten öisin, viime yönäkin heräsin salamointiin ja jyrinään.

   Poista
 4. Mulla ei päivity lukulistaan sun blogi :O mitä ihmettä! Ihana iso tyttö! <3 Meillä on samainen hattu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on käytössä joku henkilökohtainen sensuuri meitä kohtaan? :D Väittivät perhekerhossa tytön kasvaneen kesällä ihan hirveästi, en mää vaan mitään oo huomannu :O :D. No uudet taidot kyllä, niitä on paljon.

   Vihreät hatut on kivoja, teillä on hyvä maku :D.

   Poista
  2. Todennäköisesti on sensuurit :D Mitä ihmettä!! Juu hurjasti näyttää kyllä kuvien perusteella tyttö venyneen pituutta :)

   Poista