maanantai 9. kesäkuuta 2014

Lippapipokilpailu

Osallistuttiin Noshin lippapipokilpailuun ja äänestys on nyt käynnissä klik. Muitakin kuin meitä saa toki äänestää jos ei meidän piposta tykkää :D. Mekin äänestettiin ihan toista pipoa vaikka omastammekin  toki tykätään.
Meillä tyttö ideoi ja äiti ompeli vaikka suunnittelijan sateenkaarikukka-ajatukset tuntuivatkin aluksi hieman liian haastavilta toteuttaa. Ajatus muuttui hieman vielä toteutusvaiheessa mutta lopputulos läpäisi onneksi 3,5-vuotiaan tarkan seulan ja on kohonnut lempparipipoksi.

Niin ja pitkän blogitauon jälkeen toteamme että olemme siis hengissä. Toukokuu vain oli terveydellisesti rankin ikinä, mutta nyt on diagnoosi takataskussa ja tulevaisuus näyttää ehkä vähän valoisammalta kunhan nyt päästään siihen hoitovaiheeseen syksymmällä (tai sitten aikaisemmin, tässä saattaa nyt olla muuttuva tilanne).

Suruakin olemme saaneet osaksemme kun miehen pikkuveli kuoli perjantaina, odotetusti mutta kuitenkin yllättäen. Turhamainen minä mietin niiskutukseni keskellä sitä ettei lapsella ole hautajaisiin sopivia kenkiä... Surun hetkellä on ehkä helpompaa suunnata ajatuksensa epäolennaisuuksiin.

Lukeeko tätä muuten enää kukaan? Ja jos niin mitäs haluatte nähdä seuraavaksi? Tytölle ommeltuja kesävaatteita? Lastenkirja-suosikkeja tai lautapelijuttuja? Nyt saa toivoa!

t: L-E

4 kommenttia:

 1. Osanotot :( Ja aajatukset on tosiaan helpompi siirtää turhamaisuuksiin surun ja huolen keskellä. Toivottavasti sun oma olo tulee kohenemaan :) Tietysti olis mukava lukea ihan vaikka sinusta itsestä, mutten tiedä haluatko sitä itse tänne blogiin :) Mutta kaikki lautapeleistä kesävaatteisiin on tervetulleita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kesäkuun alku on ollut nyt vähän parempi kuin toukokuu että kattellaan :D. Sairaalaan tosin kutsuivat vasta elokuussa mutta saa nyt nähdä tuleeko siihenkin vielä muutos. Mä olen ajatellut ettei kukaan jaksa mun kivuistani lukea tai etten viitsi valittaa kun liveihmisetkään ei aina ymmärrä. Osa on nyt ollut aika hämmästyneitä kun vikaa löytyikin hakemalla kun olivat pitäneet pelkästään luulosairaana :/.

   Poista
  2. Valita vaan, helpottaa omaa oloa ku tietää et muutki valittaa :D

   Poista
  3. :D Toukokuussa vaan olin niin kipeä etten jaksanut edes valittaa. Nyt on ollut vähän parempi (kohta tietenkään ei ole kun sen sanoo ääneen).

   Poista