tiistai 26. marraskuuta 2013

Talven yllättäjä - kiva kompromissi

Tiedän olevani pitkäselkäisen (ja pitkäkätisen) tytön äiti, silti se saattaa joskus yllättää. Luulin että meidän talvihaalariasiat ovat enemmän kuin kunnossa mutta niin sitä voi erehtyä. Pari viikkoa sitten (ennen kuin talvi edes kunnolla alkoi) alkoi näyttää siltä että neljästä meillä olevasta haalarista kolme alkavat näyttää niska-haaramitalta (ja hihoista) huolestuttavan pieneltä. Jopa ne 104 senttiset Ticketit joiden todellakin luulin menevän heittämällä juuri 3-vuotta täyttäneelle koko talven. Ällistyttävää ja luulen tytön taas venyneen.
Päätin pelata varman päälle ja varmistua siitä että meillä taatusti on joku sopiva haalari koko talven ja ostaa yhden uuden haalarin. Sopivasti osui silmiini Booztin puoleen hintaan tarjoama Ticketin pinkki-oranssi Morton haalari ja klik vaan olin ostanut sen koossa 110 (nyt näyttävät olevan taas täyteen hintaan).
Ja tämähän on jo ihan täysin käytettävän kokoinen niin kuin sen oletinkin olevan. Lahkeissa on varaa kasvaa mutta ei kuitenkaan häiritsevän paljon, hihat ja niska-haara ovat täysin sopivat.
Niin ja väri on sopiva kompromissi! Minähän olisin tykännyt kokopinkistä ja tyttö oranssista, tämä vaihtoehto miellyttää kumpaakin. Tyttö huokaili ihastuksesta kun otin haalarin paketista "ihana haala(r)i, toooosi inana". 
Ja tältä puolelta kun kuvaa niin voi kuvitella kokonaan pinkiksi ja miettiä että olisiko se sittenkin ollut liian pinkki :D.
Kivoja kyykistelykuvia, eikös? Vähän enemmän toivoisimme vielä lunta niin voisi lähteä suksiostoksille. Nyt saa sataa kun lapsikin taas uskaltaa lumella kävellä (kiitos vaan perhetyöntekijällemme hyvästä rohkaisusta).

t: L-E

18 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. On ja siksi juuri näyttääkin ihan meidän tytöltä :).

   Poista
 2. Ihana tuo haalari, tosi hyvän näköinen "livenä" ja tosi pirteä, näkyy lapsi ainankin pimeässä. :) Meille nimittäin pitäisi olla tulossa myös tämä haalari, tyttö valitsi tämän itse ja kiva nähdä, että näyttää näin "livekuvissakin" tosi hyvälle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana on ja livenälivenä vielä kivempi - minkä pääset pian itsekin näköjään toteamaan :D. Tuolla lumen ja pimeän keskellä kyllä tosi kivan värinen.

   Poista
 3. Todella kauniilta näyttää tuo haalari ja tosiaan hyvä kompromissi:) olenko käsittänyt oikein että ticket olisi pienentänyt mitoitusta? Vai koskeeko jotain tiettyjä malleja heiltä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei nämä tosiaan enää ihan niin jättejä ole kuin joskus aiemmin, vastaavat kokoaan mielestäni. Verrattuna meidän vastaavan malliseen monta vuotta vanhempaan 104 senttiseen tämä 110 on selkeästi kuitenkin isompi ettei niissä ainakaan hirveästi ole pienennystä tapahtunut vaan ihan selvästi on seuraavaa kokoa :D.

   Ota tästä nyt selvää :D. Niin ja vähän isompi tämä on kuin meidän 110 Molon haalari että ei siis pientäkään mitoitusta.

   Poista
 4. Kiitos. Näemmä isoa on mitoitus näissä edelleen. Välikausihaalarissa meni samoin edelleen nyt syksyn ostoksessa kun vertasin Molo Kids haalariin. Muuten mitä toppahanskoja teillä suositaan jotka pitäisivät kädet lämpiminä ja kuovinakin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parhaat rukkaset on Reiman villavuoriset Tominot, siis pakkaskeleillä, ihan täysin vedenpitävät ne ei käsittääkseni ole (saumoista, kankaat kyllä). Märemmällä kelillä on nyt ollut käytössä Didriksons-rukkaset jotka ovat vähän noita Reimoja ohkaisemmat ja vedenpitävät. Molon rukkasiakin on parit mutta tyttö valitsee nuo Didriksonit mielummin.

   Poista
 5. Ääh, ei oo tosi! Miten oon missannu tässä pimennossa kaikkia super tarjouksia! Olis kelvannu meillekki tää, ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli tosiaan ihan lyhyt tarjous vaan. Kerran aiemmin sen jo ohitin (kun ei muka tarvittu) mutta sitten tuli vuorokaudeksi uudestaan ja olikin jo tarve :D. Eli kannattaa kyttäillä jos vaikka toistuu vieläkin :D.

   Poista
 6. Näissä haalariasioissa saattaa tulla vastaan yllättäviä käänteitä...! ;) Niitä on hauska toisten blogeista seurailla! :D

  Mutta tosi kivan näköinen teidän tytön uusi haalari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo-o, etenkin jos lapsi ottaa elämäntehtäväkseen venymisen juuri kun luulet olevasi varautunut ihan kaikkeen :D.

   On niin kivan näköinen haalari ettei edes harmita :D.

   Poista
 7. Nätti haalari! Meillä kans se 104 oli onneksi oikea valinta, noi 98cm on pienet kumpikin. Eilen laitettii ekaa kertaa polaris 104, koko on hyvä mut se on aika... mielenkiintoista ättäröintiä sen pukemisen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja aika yllättäen ihan tähän talveen. Mies eilen tyttöä mittaili ja tulokset olivat välillä 103-108 senttiä :O että on se vissiin venynyt taas.

   Polariksen pukeminen on ihan oikeasti vaikeaa, luulen ettei meille ensi talveen sellaista tule vaikka päällä näyttääkin kivalta. Tän Ticketin lahkeet on paaaljon helpommat :D.

   Poista
  2. Mä mietin jo vakavasti myisinkö pois ton kerran käytetyn polariksen. Se on kauniin värinen ja tykkään siitä sen takia niin kuin lapsikin, mut oikeesti se pukeminen tolle isolle on yhtä hel.... Se oli kyllä helppo pukea aiempina talvina mut nyt kun ton pitäis saada se itse päälle niin ei siitä tule mitään. Toi ticketin baggie meni päälle vaikka siinäkin on fleeceä, menee ilman tappeluita ja nopeasti. Ja mun hermot ei oikeen kestä sitä puolen tunnin tappelua pukemisesta... :D Hyvä haalari ton tilalle vois olla baggie north, sais sen lämpimämmän version.. Tiedä sit mitä tekis.. Odottelis et tulee kesä :D

   Poista
  3. Mä en kyllä viittis vaihtaa sopivaa haalaria toiseen sopivaan eli tappelisin varmaan sen pukemisen kanssa sitten vaan :D. Puolen vuoden päästähän on jo kesä :D.

   Poista
 8. Meillä oli se Reiman jokerihaalari (parallel) viime talvena, ja mä tykkäsin siitä kun oli vähän erilainen =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, muistan sen ja tykkäsin siitä kyllä! Tässäkin tuo kaksivärisyys toimii ja varsinkin kun me molemmat saatiin mitä haluttiin ilman että ostettiin kahta haalaria (ja puolihinta oli aika iso plussa kanssa).

   Poista