torstai 14. marraskuuta 2013

Huhuiluja

Huhuu täällä ollaan vaikka hiljaista onkin ollut blogin puolella. Allekirjoittanut on voinut huonosti ja hetihän se heijastuu tännekin hiljaisuutena. Toivon valoa tunnelin päähän ja odottelen kuun vaihteen sairaalavisiittejä (vaikka tuskinpa niistä heti mitään hyötyä on - pessimisti ei pety).
Isänpäiväkortti oli tänä vuonna näin hieno - isikin tykkäsi. 3-vuotiaallamme on nykyisin (pakosta) ihan omaakin elämää vaikka vielä kotihoidossa onkin. Äidistä jännää kun toinen vaan reippaasti vilkuttaa että heippa (välillä tekisi mieli vähän itkeä tirauttaa että vauvani on jo niin iso ja reipas). Kiitollinen kyllä olen että apua saa kun sitä pyytää tai oikeastaan en edes pyytänyt vaan sitä jopa neuvolan kautta tarjottiin (vaikka kyllä se vähän hätkähdytti että saamme apua äidin vaikean sairauden takia).

Ja valmistuivathan nämä Minni-lapasetkin vihdoin vaikka niin monta viikkoa niissä meni että epäilin jo UFOksi. Pikkutyyppi meinasi pyörtyä onnesta että kaipa ne Minniksi tunnistaa. 


Niin ja aloitin jo aleshoppailun... Tätä takkia kyttäilin ja kun Booztilta sai alen päälle pienen lisäalen niin tilasin ettei tarvitse enää kyttäillä ja hyvä niin sillä ihanahan se on (ja niiiin sopiva vuoden päästä mutta josko vähän kevättalvella jo käyttäisi). Pakkomiellekuosi - check. Seuraavaksi sitten mietitään niitä housuja mitä tämän kanssa pidetään.

t: L-E

P.S. Meinasin kertoa teille verenpainettani nostattaneen kertomuksen facebookissa luvatta jaetusta neuleohjeestani mutta koska se asia (ilmeisesti) on nyt järjestyksessä niin se siitä sitten taas (tällä kertaa). Kummallisen häilyviä on ihmisten käsitykset kyllä siitä mitä saa ja mitä ei saa jakaa...

6 kommenttia:

 1. Kiva kuulla susta! Ja hienoa, että saatte apua. Tosi päheet Minni-tumput :)

  Mulla on nyt jotenkin innotonta tuolla käsityörintamalla, inspiraatio ihan hukassa :/ ...eikä tämmöinen boheemi taiteilija-sielu pysty tekemään mitään jos ei ole inspiroitunut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On jännä kuinka tässä kunnassa jotkut asiat vaan toimivat - mietin ettei varmaan isoissa kaupungeissa järjesty apua ihan samaan tahtiin. Ja se että soitellaan ja kysellään vointeja niin on ennenkuulumatonta :D.

   Meinasin aluksi tehdä Minni-sukat mutta niissähän se Minni menisi vähän hukkaan kun jäisi piiloon niin teinkin sitten lapaset... Vielä on ratkaisematta ongelma kuinka lapsi voi kävellä ja katsella Minnejään samaan aikaan :D.

   Juu, ei ilman inspiraatiota kannata kyllä yrittää - siitä ei tule yhtään mitään! Ei väkisin, eikä pakottamalla vaan sitten taas kun tuntuu siltä. Ehkä sä olet talvihorroksessa? :D

   Poista
 2. Mukavaa kuulla, että asiat järjestyy :) Toivottavasti sun tilanne helpottaa, tsemppiä kovasti!
  Aivan ihanat lapaset ja sä ostit ton takin! Eiks oo ihana! Ja niin hieno kortti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos. Ja toki takki on ihana - enhän mä sitä muuten olis kytännyt ;). Piti ostaa jo nyt kun ei sitä edes kovin monessa paikassa ole myynnissä tuota kuosia :O.

   Poista
 3. Toivottelen kovasti parempia vointeja! Ja kadehdin taitoa tehdä käsitöitä - upeat Minni-hanskat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minusta on vaikeaa kuvitella ettei joku vaan osaa tehdä käsitöitä kun itse olen osannut aina :D. Tai ainakin opetellut hyvin pienestä, en kai kuitenkaan ihan heti osannut mutta sitkeällä harjoittelulla teen sitä mitä haluan :D.

   Poista