tiistai 15. lokakuuta 2013

Sirkushaalari ja huivuri - villaa talveen

Lapsen edellinen villahaalari jäi mystisesti pieneksi (90 senttinen, kummallista ;)). Postitimme sen siis ystäväni Sirkun perheeseen jatkokäyttöön - lapsi kyllä luuli että lähetimme sen sirkukseen. No, Sirkku tai sirkus - mitä noita nyt on - aika sama kai se vissiin (etenkin jos perheessä on kolme vilkasta lasta).

Tilalle ostettiin 110 senttinen Merineuleen ihana merinovillainen haalari - villa on mielestäni ehdottomasti parempi väliasuna kuin fleece ja haalarin alle haalarin pukeminen on vaan helpompaa. Jos hyvin käy niin tällä pärjätään kaksi seuraavaa talvea.
Yhtenä päivänä lapsi ilmoitti haluavansa pukea sirkushaalarin! Hmm, hetken aikaa kesti kun ennen kuin ymmärsin että kyse on uudesta villahaalarista. Tokihan tämä uusikin on sirkushaalari sillä värimaailma täsmää ja molemmat vieläpä olivat raidallisia. Sirkushaalari it is! 

Toisinaan ymmärtäminen on helpompaa. Eilen ymmärsin heti kun lapsi pyysi ulos lähtiessään saada kaulaansa huivurin - luulen että tämä loistava uudissana jää elämään vielä pitkään vaikka kaulurihan se oikeasti on. 

Ja loistava kauluri muuten onkin, jo viime talven hyvin palvellut villainen Kivatin kauluri joka ei kutita kaulaa kun siinä on puuvillainen vuori kaulaa vasten. Voin suositella jos tällaisen vain jostain löytää, tämän ostin muistaakseni Tampereen Sokokselta.

t: L-E

7 kommenttia:

 1. Meillä on tää sama, mutta ruskea-valkoisena. Ei toi vaan suostu sitä päälleen laittamaan, sattuu kuulemma ihan hirveästi =(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :O Onpa jännä! Meillä ei ole kuulunut mitään valitusta ja ihan ite sen haluaa pukea vaikkei aina olis tarvekaan :D. Hmm, toisaalta ei vissiin ole herkkä ikinä millekään. Auttaiskohan teillä haalarin varovainen liottaminen huuhteluainevedessä? (yleensä en suosittelisi mutta tässä tapauksessa vois toimia - toki voi vähän venyäkin kyllä)

   Poista
  2. Tolla kun on aistiyliherkkyyttä, niin kai se vaan sitten tuntuu pahalle. Siitä Tiksustakin voin vannoa ettei varmasti yhtään kutita, niin häntä sattuu sekin vähäsen.

   Poista
 2. Nätti haalari :) Meillä ei ole mitään välikerroksia talveen hankittuna, täytyy varmaan hankkia sitten jos tuntuu ettei muuten tarkene :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillähän käytetään välikauden allakin villaa tarpeen tullen eli on ollut jo käytössäkin.

   Poista
 3. Todella toimivan ja lämpöisen näköinen haalari. jalkalenkit taatusti hyvä plussa. Ja tuo huivuri, joka ei kutita! Täytyy pitää silmät auki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Se on hyvä haalari, onneksi tulin sen ostaneeksi vaikka aluksi mietin että tarvitaanko. Villaa kyllä puen mielelläni itsekin välikerrokseksi ja haalari vaan on kätevä että ei kai sitä ilman osaa olla :D.

   Ehdottomasti suosittelen tuollaista huivuria!!! Se on jopa malliltaan parhain mitä olen nähnyt, istuu napakasti muttei purista ja lämmittää juuri oikeista kohdista. Ja kun ei kutita niin lapsikin tykkää!

   Poista