perjantai 18. lokakuuta 2013

Ensilumi(ukko)

Talven ensimmäinen. Ei se nyt kaunis ole mutta onpa ainakin ihan itse tehty. 

Päätin pitää Crocsini ja kappas vaan kun heti huomasin että mullahan olikin näille ihan tarve. 

Tyttö suhtautui lumeen suurella tunteella "KYLMÄÄ, MÄRKÄÄ, mennään sisälle". Hmm, ehkä hän ennen kevättä suostuu kävelemään myös lumen päällä ei vain siinä missä tietä vielä näkyy.

Viime vuonna ensilumi tuli viikkoa myöhemmin isäni syntymäpäivänä ja tänä vuonna osui veljeni syntymäpäivään... Veikkaisko ensi vuodeksi sitten ensilunta tytön syntymäpäiväksi vasta. (ai miten niin lokakuussa on synttärikasauma?)

t: L-E

10 kommenttia:

 1. No niin, mähän sanoin, että kohta tulee taivaalta kylmää ja märkää ja tarvit kipeästi sun Crocseja. Mä oon pärjännyt näillä leveysasteilla vielä ohuesti vuoratuissa tennareissani. Pitäis varmaan kuitenkin jo kaivaa jotkut sämpylät sille, sillä varpaita paleli eilen pysäkillä seisoksiessa.

  Hyvä, että on synttärisumaa tähän vuodenaikaan. Ensilumihan on ihan mahdottoman helppo ajoittaa. Mulla ei ole mitään käsitystä viimevuosien lumipeitteistä. Tulivat, kun tulivat :D

  Ihana lumiukkeli! Ens viikolle luvattiin tosin "lämmintä", että tuskin päästään ihan heti tekemään omaa versiota vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, toki tarvitsen... Onhan noilla kivempi kävellä kuin niillä lämminvuorisilla Tretorneilla :D. Kyllä nyt viimeistään alkaa olla tarve sullakin lämpimämmille kengille ettet vaan vilustu heti uudestaan.

   Joo, lokakuussa on hirmuinen juhlakasauma ja sitten vielä isänpäivät perään niin päästään jouluun jouhevasti :D.

   Poista
  2. Jos sua yhtää sisustututtaa, niin mulla olis sulle haaste -tiedät kyllä missä ;)

   Poista
 2. Olis pitänyt tehdä eilen lumiukkoja ihan itekseen, niin olis ollut lapsille ihasteltavaa kun tulevat takas :D Nyt lumipeite on pakkasrapsakka... Varmaan ihanat noi Crocsit! Kyllä se tytär kohta tajuaa että lumi on kivaa, ja sit sitä harmittaa kun se sulaakin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Olis sun pitänyt kyllä tehdä lumiukkoja koko rivi, tänään ei ole ollenkaan lumiukkokeli.

   Crocsit on ihanat, saa nähdä jaksanko muita talvikenkiäni enää käyttääkään :D.

   Onneksi sitä lunta tulee vielä vaikka tämä lumi toki sulaakin. Saa nähdä onko toinen lumisade enää niiin järkytys :D.

   Poista
 3. Hieno lumiukko ja kivannäköinen takki tytöllä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Eilen oli täydellinen lumiukkokeli kyllä. Enemmän tykkään tytön kukkatakista mutta tuo on parempaa materiaalia kuran kannalta :D. Olisko samaa kuin teidän baggiessä?

   Poista
 4. Lumiukko! Wow. :) Tällä seudulla ei ihan siihen asti ollut aineksia, mutta sekin jo piristi, että vähän oli valkoista pinnassa. Ukkomäärää odotellessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 8 senttiä lunta taisi olla se virallinen tieto mitä meille satoi että kyllä siitä jo ukon sai eikä edes mennyt läheskään kaikki lumet pihasta :D. Harmi ettei ole ihan vielä pysyvä lumi - kyllä sitä tähän pimeyteen jo ottaisi pysyvänkin lumen mutta ehkä kohta.

   Poista
 5. Täällä ei oo yhtään lunta, mikä huutava vääryys! Pakkasta on öisin vähän, just sen verran että lattiat on kylmät ja joutuu aamutuimaan raaputtelemaan auton ikkunoita.

  VastaaPoista