perjantai 4. lokakuuta 2013

Erään tupsulakin lämmittävä tarina

Jo viime talvena meinasin hankkia Fredriksonin Tupsuliini-lakin mutta en tullut löytäneeksi sopivan väristä ja oikean kokoista mistään. Tänä vuonna oltiinkin sitten ajoissa asialla ja Lasten Metsolasta meille kotiutui musta-valkoinen-Tupsuliini.
Olin tilannut Tupsuliinin siinä koossa mitä tyttö muutenkin Fredriksoneissa käyttää eli 52 (meillä on kaksi Ransua ja yksi Himmi käytössä) mutta kappas vaan kun lakki olikin ai-van lii-an suu-ri. Voi harmitus! 

Tulin huomanneeksi että ollakseen 52 lakki oli jopa hämmästyttävän suuri - sopi omaan päähäni ihan venyttämättä ja pääni on kuitenkin jotain 55-56 senttinen. Tässä vaiheessahan palauttaminen ei tullut enää kyseeseen sillä tuotelaputhan revitään irti kaikesta heti - totta kai.

Ajattelin ettei se ota jos ei annakaan ja kirjoitin sähköpostia suoraan Fredriksonille kysellen että onko tämä koko nyt ok vai olisko väärä lappu lipsahtanut hattuun? Ystävällinen vastaus tuli nopeasti ja meille luvattiin lähettää uusi lakki veloituksetta - liian isonkin saimme pitää!
Uusi lakki tuli postilaatikkoon nopeammin kuin ehdimme edes odottaa ja kokokin oli saatu keskustelemalla oikeaksi - tämä uusi on kokoa 50 ja täydellisen sopiva nyt tulevaksi talveksi. Näissä neulelakeissa näköjään riittää vähän pienempikin koko. Nettishoppailun haittapuolia on tosiaan se että sovittaa ei voi (ja mikä siinäkin on että ne tuotelaput pitää aina poistaa ensimmäisenä?).

Meillä asuu nyt yksi onnellinen Minni-fani joka on suorastaan rakastunut omiin "korviinsa". 
Äidin mieltä lämmittää paitsi lakin ulkonäkö niin myös mielettömän hyvä asiakaspalvelu! Ihan varmasti meillä tullaan näkemään Fredriksoneita jatkossakin! Eikä käynyt mielessäkään ettenkö kertoisi eteenpäin hyvästä palvelusta. Kiitos Fredriksonille, meidän tytöllä on nyt tupsulakkeja aikuisuuteen asti! 

t: L-E


12 kommenttia:

 1. Ihan mahtavaa ja äippähän voi tosiaan nyt siinä sivussa samistella lapsensa kanssa. Hyvää asiakaspalvelua todella! Voisivat muutamassa muussa paikassa ottaa oppia, miten asiakas hyvitellään leppoisaksi ;) Mä poistan kans lakeista jostain kumman syystä laput ensin. Jotenkin laput ovat niin valtavat, että pelkään niiden sohivan silmät sameiksi ennen kuin lakki ehtii päähän asti... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mähän olin vielä hyvin skeptinen että viittiikö ne vastata mun sähköpostiini ollenkaan :D. Hyvä mieli jäi kyllä pitkäksi aikaa :).

   Poista
 2. Toi hattu on kyllä hurmaava! <3 ja lapsi toki myös ;) Hienosti kyllä Fredriksonilla hoitivat asian - sais tosiaan muutamakin taho ottaa vähän oppia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana on hattu ja kyllä lapsikin (vaikka ikä taitaa koitella kaikkien hermoja :D). En tiedä minkä koulutuksen ovat Fredriksonilla käyneet mutta suosittelen kaikille samaa :D.

   Poista
 3. Ihana! Saatoinpa laittaa saman Sirpalle tilaukseen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihana! Pienenä vinkkinä sanon että sovittakaa ennen kun irrotatte laput :D. Olisin suositellut tätä lämpimästi mutta näköjään tein sen jo ;).

   Poista
  2. Joo oon katellut noita aiemminkin, mutta nyt kun näki oikean lapsen päässä niin pakkohan se oli! Sisulle ei ollut sopivissa malleissa enää kokoa:/

   Poista
  3. :) Kyllähän ne aina näyttää lapsen päässä vähän eriltä kuin tuotekuvissa. Harmi ettei siellä ollut Sisulle sopivaa mutta kurkkaa Kuopuksesta olisko siellä :).

   Poista
  4. Uskallat sitten kuitenkin Kuopusta suositella :P

   Poista
  5. Pakkorako kun Fredriksonia ei kovin monesta paikkaa netistä saa :D.

   Poista
 4. Noi on kyllä tosi ihania! Mä katselin kans viime talvena alesta Fredriksonin hattuja, mutten sitten ostanut kun oli vähän tyttömäisiä ja sit kuitenkin sellaisia etten itselle olisi osannut ostaa. Nyt tekis mieli vauvalle nallehattua, mutta en taida raaskia :)
  Noi koot menee kyllä vähän hassusti. Mulla just yks vk-pipo aikuiselle myynnissä, se on kokoa 57 ja menee kyllä ihan ok mun 55cm päähänkin mut sit taas mahtuu myös 57 päähän. Jotkut on taas tosi pientä kokoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mun mielestä vauvan pitäis nallelakki saada :D. Toki sen pienen pää kasvaa talven aikana aika paljon.
   Neulepipot venyy hyvin, ihan joka merkillä - sitä ei vaan aina muista. Karvalakin on oltava sopivampi.

   Poista