sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Hupulaisia museolla

Bloggaamisessa on ihan parasta kun tutustuu uusiin ihmisiin, sellaisiin joista tulee ihan Ystäviä (kyllä - ihan isolla yyllä). Tänään oli jännä päivä kun olimme sopineet treffit Hupulaisten kanssa Keski-Suomen Ilmailumuseoon. Meillähän oli tietysti kotikenttäetu mutta silti veti vähän vakavaksi odotellessa:
Tarkkasilmäiset saattavat huomata että ompelin eilen iltapuhteina pupuneuloshupparin. 

Vähän veti isommat pojatkin vakavaksi tuo kun äiti ja pikkuveli testasivat Mig kaksykköstä, eihän sitä heti voi tietää että onko se taatusti turvallista. Zirk itse ei pelännyt yhtään ;).

Meillä kaikilla oli mukavaa, eikä oikeastaan yhtään sellaista härdelliä kuin voisi neljän pienen lapsen kanssa kuvitella. Oma tyttöni uskaltautui jopa Zirkin kainaloon vaikka olikin normaalia vähäpuheisempi. Niin ja kyllä nuo isommat pojatkin lopulta uskalsivat pikaisesti vierailemaan koneen ohjaamossa kunhan meidän neiti ensin näytti mallia. 

Tyttöni mun taisi jopa hieman ihastua erääseen pikkumieheen, joka kävelee jo tosi hienosti!

Pihassa oli aika sanoa heipat ja päästää Hupulaiset jatkamaan kesälomamatkaansa, ensi vuonna viimeistään otamme tämän uusiksi. Kiitos kivasta päivästä Zirk ja perhe!

t: L-E

14 kommenttia:

 1. No vitsi, pitää meidän järkätä jotain, mihin mäkin pääsen mukaan ;) Varmasti kiva päivä! Ja huppari on bueno!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kun olit tänään vähän kaukana. Oli kivaa! Ja kiitos (huomasitko etutaskun? :D).

   Poista
 2. Ihanaa<3 Tämä tässä bloggaamisessa on kivaa, että voi löytää oikeita ystäviä samalla :)

  Mun piti joskus penskana käydä tuolla museossa mut se jäi välistä. Siis jos toi on se Tikkakosken paikka? Vois joskus treffaa :D? Ei meiltä aja kuin pari tuntia jkl suuntaan :) paitsi mun hermot ei kestä tota hullua liikennettä kesäaikaan mut muulloin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Enpä olis uskonut silloin kun aloitine että ihan oikeasti tän kautta tutustuu ihmisiin.

   Joo just Tikkakoskella oltiin! Tavataan vaan!!! Totta kai ja nyt meen tuijottelemaan karttaa että missäs te asuittekaan (eiks mun pitänyt tietää se :D).

   Poista
  2. :D Joo! No pari tuntia oikee rivakalla ja agressiivisella ajotyylillä nii teillä ollaan ;) sit ku joskus saadaan lähdettyy :D

   Poista
 3. Huppari on tosi magee! Kiva idea treffata tolleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Enemmänkin vois nettituttuja tavata.

   Poista
 4. Todella hienon hupparin oot saanut aikaiseks.

  VastaaPoista
 5. Kyllä voi löytää ystäviä. Varsinkin jos asuu syrjemmällä ja on vaikeaa muuten tutustua. Mutta toisaalta monesti blogimaailmassa tutustuvat oikeasti livenä sellaiset, jotka muutenkin osaavat livenä ystävystyä ja ne "takarivin taavit" vaan haaveilevat ystävystymisestä ja ehkä jopa kokevat blogikommnetit ja muutamat mailit "todelliseksi ystävyydeksi", vaikka ainamoinen torso sellainen ihmissuhde on.

  Minusta on outoa kuinka monelle pelkkä oma perhe ja jokunen sukulainen riittä "ystäviksi" eli he eivät tapaa oikeita ystäviä tai heillä ei ole sellaisia ollenkaan. Sosiaalisena ihmisenä se on tosi outoa minulle.

  Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ei mullekaan oma perhe riitä ja asutaan niin syrjässä että livenäkemiset eivät ole jokapäiväisiä. Onneksi netin kautta voi pitää yhteyttä vanhoihin ja uusiin ystäviin.

   Poista
 6. Oli aivan ihanaa tavata ja yhtä helposti juttu luisti livenä kuin netissäkin! Harmi, että asutaan sen verran kaukana, ettei useammin nähdä. Ehkä ensi kesänä sitten. :)
  On rikkaus, että ystäviä on montaa eri kautta!

  E-T on supersuloinen tyttö. Vei mun sydämeni täysin, pikku museo-opas. <3
  Totuuden nimissä mainittakoon, että hupulaisista keskimmäinen kirisi hiukan ja traktorimiehet pelkäs lentsikoita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta olisi voinut olla paljon enemmän härdelliä ja neljä romahduslasta yhtä aikaa :D. Että hyvin meni. Mä oon vieläkin ihan fiiliksissä kuinka luontevaa oli tavata - tokihan me on keskusteltu paaaaljon ennen livenäkemistä että miksikäs se siitä muuttuu :D.

   Poista