keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Cogito ergo sum!

Ajattelen nykyisin paljon, ehkä liikaakin. Stressaan jopa, mikä on minulle ennenkuulumatonta. Nyt vaan on tapahtunut pienessä ajassa niin paljon kaikenlaista joka on saanut pääni ylikuormittumaan ja verenpaineeni leijailemaan pilvissä (:/).

Mutta on toki ollut paikoitellen jopa mukavaakin, kuten viime viikko äitini luona ja sunnutaiset anopin pyöreät synttärit. Ja se, että lapsi (joka tänään on tasan 1v4kk) on innostunut halailemaan ja pyytää joskus jopa syliin (ennenkuulumatonta sekin).

Lapsi on oppinut muutakin uutta mm. pyörimään, kiipeämään, piirtämään tusseilla ja avaamaan kaikenlaisia pakkauksia joita ei uskoisi pikkuihmisen ikinä saavan auki. Lisää vahtimista siis äidille ja vaikka kuinka vahtisi niin silti pää kolahtaa ainakin kerran päivässä ja lattialle levitetään jotain sinne kuulumatonta (kuten paketillinen kaurahiutaleita).

Kädet pestään nykyisin vessanpöntössä (yök!), lapsilukko vessanpöntön kanteen on ostettu jo reilu kuukausi sitten mutta kukaan ei näköjään ole saanut sitä asennettua. Ja epäilempä että tuo pikku-houdini selvittää senkin salat alta aikayksikön (äitini ei ole kuulemma koskaan tavannut yhtä taitavaa 1-vuotiasta ja hän sentään toimi monta kymmentä vuotta lastenhoitajana :D).

Hampaita 1v4kk vanhalla on (tietääkseni) tasan 16, 8 ylhäällä ja 8 alhaalla, näistä viimeimmät 4 ilmestyivät äitini luona vietetyn viikon aikana :O. Vieressäni nukkui siis pyöriäinen. Tällä viikolla on onneksi palattu taas suloiseen unirytmiin joka sisältää joka yö ainakin 10 tuntia katkeamatonta unta (aah!).

Lisäksi olen huomaamattani pitänyt ostolakkoa koska mitään ei ole tehnyt mieli ostaa (omituisella tavalla stressi oireilee ;)). Toki olen törmännyt kauniisiin ja ihan kivoihin vaatteisiin mutta jättänyt ne ostamatta koska ne eivät ole olleet tarpeeksi kivoja. Huh, toivottavasti tämä tällainen ei kestä pitkään kun meillä tarvittaisiin ainakin kevätkenkiä ja rukkasia...

Äitini tosin osti pikkuihmiselle vaatetta kun olimme siellä sillä eihän isovanhempia sovi estellä ;). Ja toki hänen ostoksensa olivat etupäässä tarpeellisia kuten jarrusukkia (ihanko totta ne 19-21 kokoiset sukat ovat melkein vuoden käytön jälkeen jääneet pieniksi :D).

Tänään minä tein sentään yhden tilauksen - tilasin Biggulta hatun ensi talveksi kun alkoi nuo mahdolliset tilauspäivät käymään todella vähiin! Bigguhan lopettaa tai siis on ainakin jäämässä tauolle epämääräiseksi ajaksi ja tilauksia otetaan vastaan vain 4.3. asti! Piti tilata Biggu jo täksi talveksi mutta jotenkin se vaan jäi, nyt sitten piti arpoa ensi talven koko jo näin varhain, toivottavasti osuin oikeaan. (Yritin jopa vakoilla omaa päänympärystäni 2-vuotiaana mutta viimeisin mittaus päälleni oli neuvolakortin mukaan tehty 1-vuotiaana että se siitä sitten :D).

Ja juuh, meille tulee vaaleanpunainen hattu, vaa-le-an-pu-nai-nen. Raskausaikana olisin nauranut suohon sen joka olisi väittänyt että parin vuoden päästä ostelen vaaleanpunaisia vaatteita. Naisella on onneksi oikeus muuttaa mieltään ainakin kerran päivässä :D. Ja meillä ei sentään ole ensi talveksi vaaleanpunaista toppahaalaria (johonkin se raja on pakko vetää ;)).

Ylläoleva kuva on vieraan paikkakunnan perhekerhosta, jossa kuokimme äitini luona ollessamme. Lapsi viihtyi ja äidilläkin oli ihan mukavaa. Paljon muitakin kivoja kuvia olisi ollut mutta kun en halua tänne muiden lasten kuvia luvatta laittaa niin tällä mennään.4 kommenttia:

 1. Jopa minullakin on välillä tuollaisia kausia, että mikään vastaantuleva ei tunnu tarpeeksi kivalle eikä viitsi sitten kotiin kantaa! Outoa kieltämättä.

  Hih, ensi talvenateillä saattaa olla vaaleanpunainen talvihaalarikin, koska mieli voi kyllä muuttua! Minullakin on postaus samasta asiasat luonnoksissa odottamassa eli suhteestani tummansiniseen.

  Pliis poist toi maailman kamalin sanavahvistus! Mun blogista löytyy siihen ohjeet, jos on hankalaa, toissapäivän teksteissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitähäh sanavahvistus!!! Kuka tänne sellaisen on laittanut :O. Ei mun mielestä pitänyt olla päällä... Ryntään heti poistamaan, kiva kun huomautit :).

   Vaaleanpunainen talvihaalari... Ei ikinä... tai no, katsotaan koska nämä sanat syödään ;).

   Poista
  2. Nyt pitäisi olla pois. Ilmoittakaahan jos näin ei ole :D.

   Poista
 2. Hirweeetä ressiä pukkaa täälläkin...ja tietoisesti välttelen lastenvaateshoppailua terapiamuotona -olen itseasiassa pyrkinyt hankkiutumaan pikemminkin vanhoista eroon mahdollisimman tehokkaasti.

  Tänään paistoi ihanasti aurinko, kyllä se siitä!

  VastaaPoista