perjantai 5. elokuuta 2011

Ihanat housut part two

Kerrankin meitä onnisti! Onnistuimme haalimaan itsellemme sunray-velourista tehdyt housut, koko on 86cm eli pitkäksi aikaa kasvunvaraa mutta niin napakat resorit että voidaan käyttää jo nyt. Nämähän meille toiveiden mukaan ompeli Nipsula.
Ja kappas, samaa kuosia pipo. Sehän meille tuli Metsolan alesta. Vastustelin tuon pipon hankkimista monta viikkoa. Aina siitä asti kun Heli esitteli sellaista Nasun päässä ihanassa Nasun asu-blogissa. Mutta voih, sitten kun onnistuin tilaamaan meille nuo housut niin se pipo huusi päästä meille. Minkäs sille ihminen sitten voi, pakko oli vastata pipon kutsuun kun niitä mokomia oli vielä jäljelläkin ;).

Tänä aamuna me tytöt oltiin siis ihan valmiiksi pukeutuneina aurinkoisiin asusteisiin synkän sään vastapainoksi ja ajattelimme lähteä vähän keinumaan... Mutta voi jee kun avattiin ovi niin alkoikin sataa, niinpä me reippailimmekin juoksutahtia vain postilaatikolle ja takaisin. (Sieltä muuten löytyi ihanat housut part three, joka ilmestynee tännekin viimeistään alkuviikosta.)
Me sitten jäätiin sisälle leikkimään ja treenailemaan pystyasentoa.
Uusi yritys ulkoilla hieman toisenlaisilla vaatteilla sitten päiväunien jälkeen.
Loppuun vielä asustuksen tiedot: Sunray-housut - Nipsula, Sunray-pipo Lasten Metsola, Aurinko-"mekko" - äidin vanha Tutta-tuote suoraan 1970-luvulta (kohta ei enää sovi, niisk), Aurinko-body - Duns3 kommenttia:

  1. Se on ehkä ainoa vaate, jonka pieneksi jääminen harmittaa :D.

    Olen jopa harkinnut että pitäisikö yrittää ommella vastaava isommassa koossa. Olisikohan se sitten uusretroa? :D

    VastaaPoista
  2. Ja jestas muuten, onpa tuo tyttö kasvanut näistä kuvista :O.

    VastaaPoista