maanantai 8. elokuuta 2011

Ihanat housut part three

Nämä ihanat housut tulivat siis postilaatikkoon perjantaina. Tämä on housusarjan kolmas ja viimeinen osa - toistaiseksi viimeiset esiteltävät housut ;). Asialla on taas ollut ystävämme Mappe ja täydellisemmin ei olisi voinut onnistua! Nämä housut hurmasivat jopa mummankin, jonka lattialla seuraavat kuvat on otettu.
Mumma, joka on sanonut ettei osta lapsenlapsille ikinä mitään (tai ainakaan turhaa) yllätti meidät täydellisesti kysymällä että joko teillä on sellainen hakka-lelu. Kun vastasin kieltävästi saimme kuulla että no, nyt on. Eikä se sitten ihan mikään tavallinen hakka ollutkaan vaan ihana leppäkerttu! Aika nopsaan 9kk:n ikäinen tajusi että hei jee, tässähän saakin harrastaa sitä mielipuuhaani eli paukuttamista :D.
Loppuun on pakko vielä laittaa kuva malvoista, jotka ilahduttavat tänään keittiönpöydällä. Näitä oli meillä hääpaikan koristeena silloin kun menimme naimisiin (meillä oli sellaiset tee se itse- maalaishäät) ja tänään sattuu olemaan meidän hääpäivämme. Onneksi vieläkin voin todeta että on ihanaa olla yhdessä.


1 kommentti:

  1. Ja taaskaan ette ollu päivittyny miule asti, höh! :p

    Meillä oli kans eilen sydänpyllypäivä ja innostuin niistä niin paljon, että pitäiskin ehtiä ompelemaan parit uudet pöksyt. Ja katella muutenkin neitin vaatekaappi läpi; poistaa pienet ja katella onko puutetta jostakin. ;)

    (...jotenkin tuntuu hassulta nähdä oma kättensä jälki täällä näin, hih! :D )

    VastaaPoista