torstai 19. syyskuuta 2013

Pari ihanaa Moloa (paitaa)

Jos maailmassa olisi vain yhden merkkisiä lastenvaatteita niin me voitaisiin ainakin lähteä sille linjalle että ne olis kaikki Molo Kidsiä.

Siivosin tytön vaatekaappia kun alkoi tuntumaan siltä ettei sieltä löydy sille mitään päälle pantavaa ja melkein se niin olikin, heihei vaan (melkein) kaikki 98/104 kokoiset vaatteet. Ja jollakinhan se kolo on sitten täytettävä ja jos kerran täytetään niin tehdän se sitten kerralla niillä ihanuuksilla joita taatusti tulee käytettyä. 
Tämä down to the woods-kuosi ei nettikuvissa vakuuttanut mutta livenä ihastuin siihen valtavan paljon. Tyttökin tykkää kun on pupuja ja oravia ja vaikka mitä... Katseli kuosia ja totesi että "äiti, tämä on mennään metsään paita - tykkään". Tämä paita on malliltaan Rayna ja kokoa 110cm. Niin ne vaan kasvaa, niisk! 

Yllä olevasta dandelion-kuosista tuli sellainen Ei ihan vielä-pakkomielle eli meillehetinytsaatava! Tämä paita on mallia Ruby ja samaa meillä on ollut lyhythihaisena - tykkään kovasti noista pussittavista hihoista. Tämäkin on kokoa 110cm eikä yhtään liian iso tuolle pitkäselkäiselle metrin pätkälle, jolla on myös pitkät kädet.
Flunssatoipilas testasi samalla talvikenkiä, niin äidin kuin omiaankin. Omansa ovat ihanammat, kummankin mielestä.

Molon AW2013 näyttää muutenkin todella hyvältä, esimerkiksi kaikki ylläolevat voisin hyvin kuvitella meidän pienelle (r)okkitä(h)ttip(r)insessalle (hänen sanojaan, minähän en mitään prinsessaa ole synnyttänyt ;)).

Kaikkien aikojen lempivaatteet ovat olleet Moloa, esimerkiksi kissapaita täällä, jonka äiti tosin pesi vahingossa harmahtavaksi... ja kotiutti alesta muutamaa kokoa isompana (sopii vieläkin). Kovassa käytössä on ollut myös kissapipo joka vilahtaa mm. täällä, sopii vieläkin mutta ei ehkä enää ensikesänä... Korvaavaa etsitään joten toivomme Mololta kevääksi jotain äärettömän kivaa kuosia pipona! Niin ja tokihan meillä on kovassa käytössä myös yksi Brunhilda täällä.

t: L-E jonka lapsella on flunssaväsykiukku just nyt

P.S. Keskityimme nyt sisävaatteisiin mutta tokihan meillä on myös Molon talvihaalari ollut jokaisena talvena kun on sellaista tarvittu


12 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Joo, niin meistäkin (tuliko yllätyksenä :D).

      Poista
  2. Molot on vaan niin huippuja ja niihin hurahtaa. Ihan parasta on se, että lapsi itse kyselee näitä printtipaitoja päälleen eli niiden on kauniin ulkokuoren lisäksi oltava myös mukavia päällä. Teidänkin neiti näyttää niin onnelliselta poseerauskuvissaan :)

    Mä harkitsen kans erittäin vakavasti alimman kollaasin eläinkuosista paitaa (mikä eläin siinä on?) ja tähtipaitulia. Ne maltan ehkä odottaa jonkinmoiseen aleen asti, jollen sitten kehittele tässä sitä Ei ihan vielä -pakkomiellettä taas uudelleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Kyllä tuo trikoo tuntuu käteenkin miellyttävän sileältä ja joustavalta että taatusti on mukava päällä. Bonuksena tulee kivat ja vähän erilaiset kuosit.

      Pesukarhu on tuossa paidassa vaikka Ä.Hupulainen meinasikin sitä haisunäädäksi. Kiva on kuitenkin :D. Tuota tähtipaitulia on sellaisena tummemman värisenäkin - mieluusti näkisin värit livenä. Ei ihan vielä -pakkomielle on muuten aika ärhäkästi tarttuva että tiedä jos nämäkin vielä sellaisiksi kehkeytyvät :D.

      Poista
  3. Me tykätään kanssa Molon vaatteista, sisävaatteissa oli monen vuoden tauko mutta nyt Molon vaatteet ovat palanneet meillä vaatekaappiin, täysin sen takia, että Pinja tykkää näistä niin paljon nyt kun pinkin prinsessavaiheen yli ollaan viimein päästy.
    Juuri eilen Pinja valikoi Sokkarilta jossa muuten on nykyään myös Molo kidsiä suloisen pupu trikoopipon joka on kuulema niin ihana Pinjan mielestä.
    Sama kissapaita on meilläkin lempparipaita ja kyllä oli tyttö niin onnellista neitiä kun äiti löysi fb:n kirpparilta tuon kissapaidan pitkähihaisena.
    Lisäksi laatu on minusta näissä todella hyvää, olen surutta pessyt välillä paitoja 60 asteessakin ja miksikään ei ole menneet, värit pysyvät hyvin ja pintaan ei tule pesunukkaa, hintaahan näillä on mutta onneksi näitä löytää hyvin aleista kun Molo kidsiä jälleenmyy niin moni kauppa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä kokoa Pinja muuten nyt käyttää? Sitä samaa kuosiako trikoopipon kuin mitä se talvihaalari? Huomasinkin loppukesästä että Sokoksella oli Moloa myynnissä, siellä itse asiassa näinkin livenä tuon down to the woods-kuosin ekaa kertaa. Täytyisikin taas poiketa katsomassa tarjonta.

      Poista
  4. Meillä ei ole vielä ollut Molo Kids -sisävaatteita. Outoa! Haalareita joo ja ne on kyllä aivan loistavia, ei ole veroisiaan löytäneet.

    Täytyypä paneutua tuohon sisävaatevalikoimaan uudella silmällä... Tuohon dandelion-kuosiin oon kyllä jo ehtinyt hurmaantua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä näitä lämmöllä, hintaa toki on mutta hyvin kestävät pesua ja pitoa. Plussana tietysti kuosit ja värit ovat omaa luokkaansa.

      Poista
  5. Moloa siellä ja moloa täällä (vai oliko se tuolla ja täällä), mua alkoi laulattamaan =D Tuli mieleen se joku mainosbiisi, oisko ollut Leijona-pastillit kyseessä? (Varmaan muistan väärin, mutta melodia sentään soi päässä).

    Mä kaipaan nyt unta, kivat on paidat =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Nyt tekis melkein mieli googlettaa että löytyiskö tuo mainos jostain :D.

      Toivottavasti sait levättyä :D.

      Poista
  6. Joo! Tunnen myös kasvavaa molorakkautta sisävaatteitakin kohtaan. Nuo teille tulleet ja harkinnassa olevat on niiiiiiiin hienoja! Varmaan siksikin ihastuttaa, että lapset innostuu kuoseista niin paljon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei näitten kanssa kyllä oikein mikään voi kilpailla, kuosit ovat niin omalaatuisia ja taidolla kasattuja. Yritelmiä on näkynyt monellakin merkillä mutta ei oikein onnistumisia.

      Poista