maanantai 9. syyskuuta 2013

Syyskengät

Kappas vaan mitkäs ne siinä?
 Etteivät vaan olisi uudet syysKeenini?
Ja kuinkas tähän päädyttiin? No, ensinnäkin sandaaleissa alkoi tulla jo vähän viileä. Sitten törmäsin vahingossa näihin Brandoksella, viimeinen pari -70% ja täsmälleen mun kokoa. En vaan voinut jättää niitä sinne kenenkään muun noukittavaksi. Onneksi en jättänyt, ovat täydelliset, varpaani kiittävät!

t: L-E

14 kommenttia:

 1. Testilenkki tehty siis! Näyttävätkin siltä, että ovat mukavat jalassa. Mutta milloin mies saa ekatkeeninsä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, mä just mietin tuota tänään - siis että miehelle kanssa :D. Mutta kun sillä on niiiiin monen kokoisia kenkiä niin kuinkas mää silleen vaivihkaa saan sen jalan oikean pituuden mitattua :D. Siis jos lahjaksi ostaisi Keenit.

   Pienen testilenkin tein vaikken kauaksi uskaltanutkaan niin silti piristi.

   Poista
 2. Voi olla mukavat, mutta ei kovin tyylikkäät tai kauniit. Mutta pääasia että varpaat saapi olla rauhassa.
  -Annu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kuvat on huonoja, livenä paljon nätimmät :D. Mutta en mä näillä kyllä täältä metsästä mihinkään ole menossakaan ;).

   Poista
 3. Näyttävät juuri sellaisilta todella hyvin istuvilta ja mukavilta kengiltä, joissa jalat ovat kuin taivaassa. Mistähän mulle saatais jotain vastaavaa? Mä hölmöläinen kuljen aurinkoisilla H&M:n (lasten) tennareissa ja jos pilvittelee niin sitten mennään Mustangin tennareissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja kun on vuosikausia tapellut varpaiden kanssa joiden jo uskoin olevan sopimattomat mihinkään kenkiin niin sitä arvostaa että löytää kengät joilla voi kävellä. Ulkonäkö ja muu on ihan sivuseikka siinä yhtälössä. Näillä kelpaa juoksennella pitkin poikin lapsen perässä. Suosittelen Keenejä jos haluat mukavat kengät :D.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Oli oikeasti niin halvat että aattelin että tokkopa tuolla hintaa lähettävät edes ;).

   Poista
 5. Melkoinen löytö! Täytyy olla jo ihan Keen-kohtaloa. :) Täytyypä testailla noita joskus, näyttävät todella mukaville!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etenkin kun etsin jotain ihan muuta ja vahingossa löysin nämä :D.

   Poista
 6. Hyvä löytö. Mä en koskaan löydä halvalla itselle mitään mieluista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on kyllä niin mukavat ettei tunnu uusilta kengiltä ollenkaan :D. Joskus löytää jotain sopivaa halvalla ja sitten ostaa vaikkei tarviiskaan :D.

   Poista
 7. Sulla on sitten Keenejä joka säälle! Ja tiiätkö, mun kengät ei yleensä ole myöskään tyylikkäät eivätkä kauniit ;) mukavuus on kengissä SE juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun silmiin nuo on livenä ihan kivannäköisetkin kyllä tai ainakaan eivät herätä negatiivista huomiota ;). Mutta juu, tän ikäiseksi on pitänyt elää että on ymmärtänyt mukavuuden olevan kaikista tärkeitä... tai ainakin se on hyvin iso plussa kun varpaat ei ala märkimään ahdistavissa kengissä :D.

   Ja ei ihan vielä ole joka säälle, talviKeenit puuttuu vielä :D. Mutta en mitenkään pysty perustelemaan miksi tarvitsisin just nyt uudet talvikengät kun edellisetkin on vielä tosi hyviä... Toki jos niistäkin tulis vastaan joku -70% tarjous niin alkais perusteluja jo löytymään.

   Suosittelen sullekin näitä lämpimästi - ovat meinaa mukavia jalassa :D.

   Poista