lauantai 8. kesäkuuta 2013

The housut

Joskus sitä onnistuu niin hyvin että valmiiksi saatuaan vain haukkoo henkeään ja ihailee. Tein nimittäin housut, the housut voisi jopa sanoa. Katsokaa ja ihailkaa.
Kaikki alkoi noista ylimääräisistä raitataskuista jotka oli alun perin tarkoitettu edellisen postauksen Miina ja Manu huppariin mutta ei saanut laittaa etteivät kissat mene piiloon. En tietenkään halunnut hyvien taskujen menevän hukkaan joten ajattelin tällätä ne tällaisiin housuihin. Punavalkoinen raitajoustofrotee on tilattu hetki sitten Metsolan nettiysmyiltä edullisesti ja minä kuvittelin sen päätyvän paidaksi tai huppariksi mutta tyttö näki kankaassa heti hienot housut ja kappas vaan kuinka oikeassa olikin!
Heti pääsivät käyttöön ja kasvavat mukana varmasti vielä pitkään kun lahkeiden resorit saa näin aluksi vielä kääntää. Sanoinko jo että ihanat? Kukas se kissan hännän nostaa.... :D

Tänään tyttö rakastui Prismassa polkupyörään ja sai elämänsä ensimmäiset kunnolliset itkupotkuraivarit kun pyörän joutui jättämään kauppaan, nyt sitten harkitaan jos piakkoin suunnataan pyöräostoksille ja ostetaan tälle kesälle sittenkin se 12 tuumainen ajopeli kun tuntuisi olevan pyöräily-herkkyyskausi päällä.

t: L-E


7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Juu-u, mutta ilmeisesti ei sais itte kehua ;).

   Poista
 2. No sustahan nyt varsinainen vaatekone on tullut! Ihan mahtavat housut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanotaanko että koitan pitää itseni kiireisenä... Suunnitelmia on vielä muutakin tehdä mutta saa nähdä riittääkö voimat. Kivahan se on ommella kun sain pitkästä aikaa koneet toimimaan... Mitään vikaahan niissä ei ollut mutta se tyyppi joka istuu niiden ääressä niin ei ollut vaan jaksanut säätää :D.

   Poista
 3. Meillä poika odotti kovasti, et pääsee pyöräileen mut innostus lopahti, kun ei osannut heti polkea. Ehkä syksymmällä sitten :D

  VastaaPoista