keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Tyttö, joka kävelee ulkona

Olimme sunnuntaina ulkoilemassa ja neitisemme, joka ei ikinä ole suostunut konttaamaan ulkona (hän jähmettyy paikoilleen jos yritämme) päätti että nyt on hyvä hetki vähän kävellä ulkona ja katsokaas tätä:
 No niin äiti, kamera valmiiksi.
 Näitkö, se oli askel ja mä oon vielä pystyssäkin.
 Keskittymistä tää kyllä vaatii. Mites se olikaan ensiksi vasen eiku oikea.
Sujuuhan se toki vielä vähän paremmin kun isi auttaa. Meillä ei siis edelleenkään ole kävelevää lasta, meillä on lapsi, joka kävelee ulkona. Sisällä vielä konttaa tai liikkuu tuen kanssa (sisällä kun niitä löytää helpommin), eilen tosin otti sellaisia kolmen askeleen pyrähdyksiä tuelta toiselle ja käveli viisi askelta vaaleanpunaisen lapasen tuella :D eli ei huomannut kävelevänsä.

Meillä oli muuten tästä asiasta mumman kanssa väittely kun laitoin hänelle sähköpostiin näitä kuvia. Mumma kysyi että ottaako se ihan askeleita tuolla ulkona ja kun kuuli että kyllä niin hänen mielestään sitten osaa jo kävellä. Minä vastasin siihen niinkin fiksusti kuin "siis kyllähän Eili kävelee, mutta ei mielestäni vielä osaa". Siis what?! Mielestäni lapsi osaa kävellä vasta sitten kun kävelee sisälläkin eikä aina etsi sitä tukea. Silti en nyt sitten ihan varma ole että koska saan merkitä siihen vauvakirjaan että lapsi kävelee, ehkä laitan siihen että noin 11 kuukauden ikäisenä kun siihen on vielä reilu viikko ja luulen että tämä kävely tästä vielä lisääntyy :D.

1 kommentti:

  1. Voi mahotonta tuota Eiliä! :) Niin se aika vaan juoksee ja kohta Eilikin. :D

    VastaaPoista