torstai 22. syyskuuta 2011

Reimatec 92cm vs Ticket Uffo 80cm

Kokoasiat ovat aina mielenkiintoisia, mitoitukset kun tuntuvat vaihtelevan saman merkinkin sisällä. Niinpä päätinkin itse tehdä vertailua kun alkoi mietityttää jemmakaapissa olevan Ticketin Uffon koko. Etukäteen oli jo selvää ettei siitä ole meille täksi syksyksi mitään iloa, sen verran reilu se on ja siksi siis siellä jemmakaapissa. Aloin vain epäilemään että jos kerran kokolapussa lukee 80cm niin tokkopa se meille enää keväällä menee. No, vertailun suoritettuani ja haalarit mitattuani uskon että menee.

Alla siis Reimatec Sinew (2011) kokoa 92cm ja päällä Ticket Uffo (2011). Jo tässä vaiheessa totesin että tuo Uffo todellakin vastaa ainakin kokoa isompaa.

Hihoissa näyttäisi olevan tuon verran eroa kun haalarit ovat päällekkäin. Kainalo-hiha mittaus kertoo että hihoissa tuo mitta on sama (noin 28cm), vähän riippuu että mihin kohtaan kainalon mittaa, Reimatecissa kun tuo kainalosauma on hieman kaarevassa kohdassa (mitenkä tämän nyt selittäisi :D).

Ja tässä lahkeet päällekkäin. Mittauksella haara-lahje-mitoissa Reimatec voittaa noin sentillä. Selkein ero tuleekin sitten niska-haara-mitassa, joka on Reimatecissa noin 4 senttimetriä enemmän.
Uffo saa jatkaa siis oleiluaan jemmakaapissa ja uskoakseni pääsee käyttöön meillä keväällä, vaikkakin on meidän värimaailmaan poikkeuksellisen värinen, hamsterin varaston muut vaatteet kun ovat kovasti lilahtavaa linjaa :D. Kappas muuten kun en tullut kuvanneeksi tuota Reimatec-haalaria erikseen.

1 kommentti: