perjantai 29. huhtikuuta 2011

Tintulla oli ale...

Sorruin sitten minäkin eilen kun tinttu.com laittoi kaikki sisävaatteet -50% aleen. Meille tulee (tai ainakin pitäisi tulla) nää bodyt ja tuo yllä oleva mekko (ajattelin jo syksyn 1-v. synttäreitä, mutta jos on hurjan iso silloin niin eiköhän tuota talvella tule käytettyä).

Lisäks tilasin harmaan hiiri solmukkahatun. Hatun kuvaa en nyt löytänyt mistään :O. Hattuahan me ei oltais tarvittu kun mä oon hattufriikki niin tuolla pirpanalla on niitä aikamoinen pino, puhumattakaan siitä että mä ite vielä neulon niitä sille lisää, mutta eipähän ainakaan sen päätä palella :D. Ja me tarvittiin se harmaa hattu kun meillä on syksyksi harmaat välikausihousut niin niitten kanssa on ihan pakko olla harmaa hattu, eikö?

Tänään tuo pieni onkin jo puolivuotias ja tarkoitukseni on tehdä jossain vaiheessa päivää aiheeseen liittyvä toinen postaus, mutta katsotaan ehdinkö :D.

3 kommenttia:

 1. Sinä oot hattufriikki ja meillä on hattuongelma. :D

  Hankala löytää Milan päähän sellaista hattua, mikä ei valuis silmille niin autoillessa kuin päikkäreillä ulkona. Hatut on meillä oikea kirous. :p Kypärämyssytkin oli suoraan sieltä Milan mielestä viime talvena.

  VastaaPoista
 2. Parhaita on neulotut norjalaismyssyt, ootteko kokeilleet sellaista? Meillä oli sellainen mun neuloma koko talven käytössä eikä tullut silmille missään tilanteessa! Toki senkin pitää olla täsmälleen sopiva ei liian iso, etenkin nyt kevätmallina puuvillalangasta tehtynä... Oon tehny jo 3 kevääksi mutta kun puuvilaa venyy ja joustaa käytössä niin kaikki on ehkä vähän isoja :D.

  VastaaPoista
 3. Eipä olla. :) Täytyykin heti lähteä guuglettelemaan. Ite en osaa neuloa mutta jos löytyisi valmiina tai jos vaikka Milan mummo sellaisen tekisi. Kiitti vinkistä!

  VastaaPoista