torstai 18. lokakuuta 2012

Neuvolaterveisiä


 Takki Lego wear 98cm, farkut Detroit (Lindex?) 104cm, kengät Viking goretex 26, pipo Ciraf

Kävimme tänään neuvolassa ja vaikka tiesin että menen sinne pitkän lapsen kanssa niin silti viralliset mitat vähän hämmästyttivät. Tytöllä pituutta nyt (11 päivää ennen 2-vuotissynttäreitä) 93,7cm ja painoa 14,5 kiloa. Pituuteen nähden paino on siis edelleen nollakäyrällä vaikka äskettäisen venymisen ja  hieman huonon ruokahalun takia epäilin painon jääneen vähän jälkeen. Harmillisesti oma neuvolantätimme oli taas vapaalla (kuten viime vuonnakin, alan jo epäillä että hän karttaa meitä ;)), onneksi sijainen oli mukava ja asiantunteva ja jaksoi kuunnella ja vastailla. Tyttö yllätti järjestämällä palikoita riviin ja torniksi, puhumaan ei suostunut (kuten etukäteen epäilinkin). Pituusmittaus meni mainiosti mutta vaa´alle ei millään suostunut yksikseen, niinpä on nyt sitten äitikin ihan neuvolassa punnittu mutta ne lukemat salattakoon (vaikka punnitustulos olikin migreeniputken vuoksi miinus kolme kiloa viime viikosta). 9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ylettää paremmin joka paikkaan kun kasvaa pitkäksi :D.

   Poista
 2. No on pitkä tyttö, mun 3v poika on vain pari senttiä pidempi :) Mutta ihmekös tuo kun mä itse olen ihan jämäpätkä, ehkä pipo päässä 160cm :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavoitteena metrin ylittäminen tuota pikaa ja paljon ennen kolmea vuotta :D. Minähän olen itse 172,6cm että eiköhän tuo piakkoin taputtele minua päähän että "äiti pieni" :D.

   Poista
 3. Tein hujoppi on melkein ottanut Herra Keltaisen kiinni, kohta varmaan menee ohi ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, eikä se 2-vuotta ole vielä täynnäkään ;).

   Poista
 4. Pitkä tyttö, mutta niinpä ne kasvaa omaan tahtiinsa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh ja jotenkin hirmuisen sääli kun pituudelta ei sitten nähdä muuta (en nyt siis puhu teistä kaikista :D). Ja pikkuhiljaa jos saisi siirtyä talvikamppeisiin niin ehtisi niitä tän talvisia käyttää ennen kuin jäävät pieneksi ja ettei tarvii suoraan siirtyä niihin 2013-2014 vaatteisiin :D.

   Poista
 5. Me käytiin kans neuvolassa just hetki sitten, minä pääsin myös vaa´alle ihan samasta syystä kun sinäkin =)

  VastaaPoista