sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Valmistaudutaan ostolakkoon

Ja shoppaillaan huolella, tässä on vielä muutama päivä aikaa ;). Joitakin asioita ostetaan jopa kahteen kertaan... Ei mennyt ihan kerralla oikein Reiman tilaus, nämä alla näkyvät Reimatec Digon kengät olivatkin jotain sinne päin sisämitaltaan eli siis vähän liiankin sopivat. Palautukseen ja seuraavaa kokoa tilalle, toivottavasti se sitten on juuri sopivan verran isompi eikä jättisuuri. Olisi vaan pitänyt uskoa sitä pientä sisäistä ääntä joka yritti piipittää että tilaa seuraavaa kokoa, no tilasin sitten nyt :D. Meillä ei aiemmin ole ollut Reimatec-kenkiä joten testataan nyt sitten nekin.
Jotain sentään meni kerralla oikein, nimittäin nämä mustat neulosvuoriset Circle-välikausihousut tilasin koossa 98 vaikka sisäinen ääneni yritti piipittää että eikös 104 jo menisi. Ajattelin asian niin että jos tytölle mahtui syksyllä vielä 86 senttiset Reimatec-henkselihousut (kuulostaapa pieneltä koolta muuten) niin ei kai se talven aikana ihan niin montaa kokoa kasva. Oikeassa olin tässä kohtaa. Pikaisen sovitustuokioin ("EI KUVAA, EI HOUSSUJAAA") perusteella myös koossa 98 on varaa jaloilla venyä. Vaikka voi kyllä olla että syksyllä kaivataan sitten jo isompaa kokoa jos tyttö kovasti venyy, onneksi ne omenanvihreät Reimatec-housut houkuttelevat jo muutenkin (niin ja sittenhän ne tietysti tarvitsevat sopivan takinkin...)

Jee! Meillä on kevääksi housut ja haalari, eikös niillä jo pitkälle pärjää. No juu ja takeissakin löytyy niin monta että nolottaa... Mutta minkäs mää sille voin että ne kaikki osoittautuvat samankokoisiksi eri kokomerkinnöistä huolimatta (98, 104 ja 110)? Niin ja onkos se mun vika jos Reiman kevätmallistokin näyttää niin houkuttelevalta että lisää tekis mieli. 

Pääni ei vieläkään ole viikonlopun levonkaan jälkeen kovin yhteistyökykyinen että saapas nähdä kuinka viikon taas jaksan, nyt vähän enemmänkin huolestuttaa ja ainakin lääkärireissua pukkaa heti alkuviikosta. Jos jaksan paremmin niin luvassa on ainakin muistelu-Reima-postausta ja Molon viime vuoden välikausihaalarin ja tämän vuoden talvihaalarin vertailua (molemmat kokoa 104). 

13 kommenttia:

  1. Ootsä ton migreenin takia käynyt lääkärissä? Tai onko siihen löytynyt mitään syytä/onko sulla lääkkeet? Se on hirvee sairaus, mulla oli jonkun kerran viime vuonna, (äidillä on usein) ja mä oon kopkop saanut nyt olla ilman migreeniä kun hoksasin et se tulee yksistä lääkkeistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ja mullahan on estolääkitys, mun kohdalla se ei vaan toimi kun laukaisevaa tekijää ei voi kokonaan poistaa :/. Eli mulla laukaisevana tekijänä on matalat sokerit ja kun oon ykköstyypin diabeetikko niin niitäpä ei saa kokonaan karsittua, etenkin paha on se kun sokerit on matalan rajalla yöllä. Eli vois sanoo että mitä enemmän liikut niin sen pahempi ;).

      Poista
    2. Noi perse... Oliskohan tuossa sitten se selitys mikä äidilläkin sen migreenin tekee. nimittäin hänellä myöskin yöllä on matalalla verensokeri mut miten sitä nyt yöllä sit nostaakaan ellei mee syömään ja se taas kostautuu muuten. Toi migreeni on oikeesti ihan järkky :/

      Poista
    3. Mä onneks sujuvasti oikoluin sua :D. Siis hyvinkin saattaa olla äidilläsi sama (vaikkei sitä kaikki lääkärit uskoiskaan :D).

      Mulla oli ennen helpompaa kun heräsin yöllä mataliin kun näin niin outoja unia ja sitten kun meni syömään niin helpotti. Mutta nykyisin nukun niin onnettoman sikeästi että herään vasta aamulla kun kello soi :/.

      Poista
    4. No mä kyllä vinkkaan äidille tosta, hän pomppii öisin hereillä selkäkipujen takia niin jos käskis vaikka salaattia syödä yöllä :D Äidillä ei oo sen kummemmin sitä migreeniä tutkittu mut sano et väsymys ja ukonilma ja ehkä jotkut ruoka-aineet laukaisee. Miks kaikkia vaivoja pitääkin ihmisillä olla :( HöH!

      Ja tiiätkö, mua harmittaa ku en tilannu niitä 104cm housuja vaan vaihdoin sen tilauksen 98cm.. saa nähdä meneekö noi meillä tän kauden... Huoh!

      Poista
    5. No höh niitä housuja :/. Mutta teillä onkin pitkäjalkainen heppu.

      Poista
  2. Täällä kans yksi, joka harkitsee todella vakavasti ostoslakkoa. Pitäisköhän pitää paketiton helmikuu?

    Nuo Reiman kengät näyttävät hyviltä. Toivottavasti koko nyt natsaa! :)

    Mulle tuli ahaa -elämys tuosta sun migreenistä. Mulla alkaa kans nykyään migreenikohtaukset aikalailla järjestäen aamuyöstä ja olen ihmetellyt, että miksi niin. En ole diabeetikko, mutta kai ne sokerit voivat silti päästä käymään aamuyön tunteina vähän alhaalla... Onneksi kohtauksia tulee aika harvakseltaan nykyään ja menevät ohi aamulla alkaessaan jo iltaan mennessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haa! Mä haastan sut paketittomaan helmikuuhun!!! Omastani aion raportoida rehellisesti täällä blogissa että miltä tuntuu olla (tai ainakin yrittää olla) koko kuukausi ostamatta mitään!

      Ja nuo kengät tuntuivat livenäkin niin hyvältä että halusin sen seuraavan koon tilata ja nappasinkin kaupan viimeisen parin siitä koosta. Että toivottavasti sopii.

      Kuulostaa ihanan lyhyiltä nuo sun kohtaukset :D. Mulla tämä viimeisin alkoi torstai-iltana eikä ole vieläkään kokonaan ohi. Kiva kyllä olis jos yhtään kohtausta ei olis ikinä kellään. Kai ne voi tosiaan terveelläkin yöllä käydä alhaalla kun yöllä ei yleensä syödä. Mitäs tässä nyt ehdottelis? Säännöllistä yöpalaa tai ainakin jonkun verran iltapalaa :D.

      Poista
  3. On se toki hyvä huolella valmistautua ostolakkoon! Meillä on paritkin reimatec-kengät,. Ihan on poijat tykänneet. Ja pehmyetkin tuli ja tykätään! Ovelasti pehmyt-kengissä on jotenkin kapeneva kärki? Vaikuttavat kuitenkin vielä lämpöisemmiltä, mitä kuvittelin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo vaikutti kyllä ihan lupaavilta kengiltä. Toivottavasti niiden isompien kokokin olisi sopiva. Nuo olis kyllä menneet ihan just nyt ehkä pari viikkoa että toivottavasti ne isommat menis sitten keväällä :D.

      Hmm. Mä en niitä Pehmyt-kenkiä vielä kauhean tarkasti tutkinut että kapeneekos se kärki :D. Juu, lämpöisiltä ne kyllä vaikuttaa ja uskon kyllä että ovatkin.

      Poista
  4. Meillä on Reimalta ollut jotkut välikelin kengät, tai siis vieläkin on Keltaiselle ne isommat kevääksi, ja tykätty on kyllä niistä :) Toivottavasti nyt koko natsaa!

    Ja voi sun päätäsi taas :( en osaa muuta sanoa, kun että voimia ja toivottavasti helpottaa pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo kengät kyllä tuntuivat yllätävän hyvältä, ihan noin kivoja en odottanut :). Ainoa vaan että se koko tosiaan oli vähän liian sopiva edes kevättä ajatellen. Luulen ja toivon että se seuraava koko (minkä meinasin alunperinkin tilata :D) on sopiva.

      Juu, ei tuonut helpotusta maanantaiaamukaan. Vähän meinaa olla jo väsy kun tämä putki on näemmä niin pitkä :/.

      Poista