tiistai 22. tammikuuta 2013

Po.Pin tuli-meni-raidat verkkokaupassa än yy tee nyt!

Luulen että häviävät verkkokaupasta aika vikkelään nämä.

Tilasin meille nuo akuuttiin raitapaitatarpeeseen, se vaaleanpunainen kun ei yhtään sovi meidän tytölle (eikä äidin silmille ;)). Kun saapuvat niin toivon etteivät näytä liian poikamaisilta (no ei näytä!). Plus että toivon 104 koon olevan sellainen että menisi vielä ensi talvena. Edellinen, sellainen hassun (sammalen?)vihreä jäi juuri pieneksi ja on kokoa 98 (mutta todella pieni verrattuna perusmalliston 104 punaiseen)

Ne on nyt täällä: isompien ja pienten.

Ja aloitan muuten tuota pikaa ostoslakon (muutamaa pakkosaada ostosta huomioimatta, virn), jonka on tarkoitus kestää koko helmikuun. Saas nähdä miten käy! Ja saanko teistä seuraa? Taustatukea kai ainakin :D. Helmikuussa on tarkoitus siis myydä pieneksi jääneitä pois ennen kun ostaa enempiä tilalle. 

t: L-E

P.S. Voi Polarn o Pyret, miksi et tee näitä raitoja myös meille äideille ja isille, luulen että moni muukin lisäkseni haluaisi.

18 kommenttia:

 1. Meillehän tuli juurikin tuo vaaleanpunainen raitapaita, vielä jäi vaikka mitä himotuksia Po.pille, tilipäivää odotellessa, pakko saada jutut piti tosiaan hakea jo eilen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaako miten kokoaan? Ei tuo 104 meille missään nimessä varmaan pieni ole mutta tosiaan vähän elättelen toiveita että mahtuis vielä ens syksynä ja talvenakin :D.

   Poista
  2. Mielestäni vastaa ihan kokoaan, Pinja ei ole vielä kokeillut paitaa, mutta mitä vertasin muihin 110-116 paitoihin meillä, niin saman mittanen oli, joten menee meillä nyt ainankin tämän kevään, mutta meillä aletaan vaan uhkaavasti siirtyä 122 vaatteisiin, niin voipi olla, ettei tuota paitaa meillä enää ensi talvena käytetäkkään.

   Poista
  3. Jospa isompienkin kokoihin tulis raitaa sitetn jatkossa. Ainakin niihin 122 kokoisiin (mikäs siitä on seuraava koko 128?). Eikös Po.P ainakin joitakin luvannut tehdä myös isommissa kooissa.

   Hyvä jos vastaa kokoaan! Meillä tosiaan kun jäi se 98 raitapaita (olisko vuosi sitten kevätmallistosta?) jo pieneksi ja se on kyllä korkeintaan 92 kokoa.

   Poista
 2. Mä tilasin myös nuo paidat ja uudet kuorihousut:) Vaaleenpunaraidallisen bodyn ostan liikkeestä jos jää jäljelle;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu koska olet liikkeeseen menossa, tuskin näitä varsinaisesti jäljelle jää ;).

   Poista
 3. Ai vitsi tuli niin pihi olo taas - ei tulis mieleenkään maksaa trikoisesta raitapaidasta tuollaista täyttä hintaa :D Saat kaiken tukeni ostolakkoon! Ite en taida lakkoilla - mä toivon että Metsola tajuais vähän parantaa prosentteja... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä ei vaan taida alella saada ikinä :D. Ja ovat muuten ainoa poikkeus mistä maksan tuon hinnan koska ovat säilyneet niin hyvänä käytössä ainakin aikaisemmin ja jälleenmyyntiarvo on yleensä paljon enemmän kuin odottaa. Eli siis mä lasken nää sijoituksena ;). Lopullista käyttösummaa jää muutama euro jos sitäkään :D.

   Mä ajattelin lakkoilla ihan vaan siks kun ei oikein tarvita mitään. Paitsi vähän jotain välikauteen mutta ne on se poikkeus joka on lupa ostaa jos sopivaa tulee hyvään hintaan vastaan.

   Mihinkäs teillä luotetaan välikausihanskoissa? Siihen Reimaankos se oli? Tarttis yhdet mustat :D.

   Poista
  2. Niin ja halvempiahan nämä on kuin ne Molo kidsit mitä sää aamupäivällä esittelit ;).

   Poista
  3. Mä suhtaudun vaan Metsolan froteeseen tuon kaltaisesti :D Enkä sitäkään mieluusti täydellä hinnalla osta!

   No Reimatecit totesin syksyllä vertailussa pätevimmiksi. Popin ulkonäkö miellyttää kyllä..

   Poista
  4. Niin mut nää on VAAN raitoja, raidat on mun mielestä aika perus-kamaa ;D Enkä tosiaan sitä sisävaate-Moloa raski ostaa Edes alella (kun niissä on sitä sinistä mur)...

   Poista
  5. Nää raidat on tosiaan ainoa mistä tykkään näin kovasti niin nyt oli pakko täydentää raitaosastoa :D. En vaan osannut päättää väriä niin hups tilasin molemmat. Jos jompikumpi ei livenä vähän ajan päästä miellytäkään niin eiköhän siitä eroon pääse :D.

   Meillä oli viime vuonna yhdet vuotavat Popit... Lisäksi ne oli ainakin silloin aika vaikeat pukea... Toisaalta tänään oli taas peukun kanssa sellainen päivä ettei sitä saanut Reimatecin talvimallin peukkuun mitenkään :O. Mutta oliskos välikausimallin kanssa kuitenkin helpompi kun ei ole sitä vuorta niin paljon?

   Poista
  6. Ainiin, meillä menee nyt peukku peukkuun kuule :O Heti kun pääsin julkisesti moittimasta, niin poikahan otti ja näytti ;)

   Poista
  7. Eikä nää oo vaan raitoja vaan Po.Pin raitoja, siinä on vissi ero lapselta toiselle kierrättämisessä mistä ne raidat on peräisin ;). Meillä ei ole Molon sisävaatteita ollut muuta kuin se kissa-t-paita viime kesänä (muistaakseni maksoi alellakin enemmän kuin nuo popin raidat ;)) ja sama odottelee kaapissa vielä paremmalla alella koossa 110 :D.

   Poista
  8. Heii! Hienoa herra Keltainen! Ehkä meilläkin sitten viimeistään syksyllä :).

   Poista
  9. Ihan muuten tuli mieleeni että melkein saman verranhan tuo maksaa tuollainen Po.Pin raitapaita kuin litra viinaa :D. Että kun oon viime vuosina jättänyt ne juomatta niin olen säästänyt aika monta euroa että sikäli voin niitä nyt sitten tuhlata (niitä euroja jotka ei näy missään :D). Ja älkää nyt hei sitten kukaan ottako tätä kovin vakavasti vaikka tottahan tämä onkin :D.

   Poista
  10. Toi oli hyvä vertaus tuo viina;D Mäkin vetoon aina ostobuumeissa, etten juo;DD tai osta merkkilaukkuja. Tai polta tupakkaa(tää toimi Joonaksee aina ennen, kun se polttaa iha öky paljon), mut toi nyt on huono, kun siihen lankean kerta toisensa jälkeen:((
   Mutta tosiaan löytyyhän näitä, miksi lasten vaatteiden osto ON järkevää!

   Poista
  11. Mullahan pitäis olla siis enemmänkin rahaa kun en osta merkkilaukkujakaan :D. Juuh, kyllä sitä maailmassa järjettömäämpäänkin (onkohan tuo sana :D) saa rahansa laitettua.

   Ja mä olen ainakin niin kovin yksinkertaisesti rakennettu että mulle tulee parempi mieli kivoista lastenvaatteista :D.

   Poista